Prima pagină » Motorola Moto G84 5G review in romana

Motorola Moto G84 5G review in romana

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-moto-g84-5g-review-in-romana

Uite Motorola Moto G84 5G review in romana. Intampinam sfarsitul de saptamana cum nu se poate mai bine si va aducem review-ul unui terminal Motorola foarte interesant si lansat recent. Este vorba despre smartphone-ul Moto G84 5G.

Va precizam ca echipa GadgetLab a avut device-ul in teste pentru o perioada de aproximativ 7 zile. In aceasta perioada am reusit sa ne facem o parere detaliata si completa despre dispozitiv. Astfel ca, in review-ul de astazi o sa descoperiti multe detalii cool despre device 🙂

Abuzam un pic de rabdarea voastra si va spunem ca smartphone-ul poseda diverse dotari cool precum display cu elemente high-end, stocare si memorie rapide si din belsug, o carcasa foarte, foarte eleganta, camera principala cu stabilizare optica, baterie potenta etc.

Gata, ne oprim aici cu partea introductiva. Tot ce ne mai ramane de facut in acest punct este sa va uram o lectura cat mai placuta.

Motorola Moto G84 5G review in romana

Motorola Moto G84 5G review in romana – DESIGN

Motorola Moto G84 5G review in romana

Nu exageram cand spunem ca dispozitivul este poate cel mai frumos telefon mid-range premium de buget cu care noi am avut de-a face. Device-ul arata pur si simplu superb. Va mentionam ca la design-ul partii din spate, Motorola a avut ca sursa de inspiratie terminalul mid-range premium Edge 40.

Similar cu Edge 40, spatele lui Moto G84 este imbracat cu piele sintetica/ecologica. Cum noi am avut in teste modelul Edge, va invitam cu mult drag sa explorati Motorola Edge 40 review in romana.

Revenim la terminalul Moto G84. Aspectul foarte sic al device-ului este dat de culoarea rosie (viva magenta este denumirea oficiala a culorii; nuanta de culoare a fost dezvoltata/realizata de catre firma americana PANTONE).

Va informam ca pielea sintetica lasa un feeling de premium la atingere. Urmele de amprente sunt greu vizibile pe spatele rosu. O sa parcurgem acest aspect mai in detaliu doar in cateva momente.

Motorola Moto G84 5G review in romana

In ceea ce priveste constructia/asamblarea, device-ul este solid/excelent pus laolalta. Apropo de durabilitate, carcasa dispune de certificare IP54 (protectie la praf si stropiri cu apa). Excelent 🙂

Aaa… sa nu uitam. Suprafata din piele se fixeaza foarte bine in palma/mana utilizatorului.

Motorola Moto G84 5G review in romana
Spatele ‘vopsit’ in rosu arata superb in lumina soarelui. In aceste conditii de lumina, nuanta de rosu este intensificata.

Motorola Moto G84 5G review in romana
In lumina unui spatiu interior, nuanta de rosu scade usor in intensitate (comparat cu rosul din bataia soarelui). Legat de urmele de amprente, acestea sunt greu vizibile pe spatele acoperit cu piele rosie. Urmele de praf si murdarie se sterg usor cu o carpa moale imbibata in apa.

Motorola Moto G84 5G review in romana

Motorola Moto G84 5G review in romana

La majoritatea telefoanelor, pe spate, piesa de design care domina peisajul este modulul camerei principale. Insa, in cazul noului Moto G84, spatele rosu este cel care acapareaza toata atentia. Modulul camerei cade in plan secundar 🙂 Apropo de camera principala, observam ca modulul este si el ‘vopsit’ in rosu (era culmea sa fie colorat in albastru 🙂 ).

Pe mijlocul partii din spate gasim logo-ul producatorului iar inspre partea de jos observam ‘sticker-ul’ PANTONE Viva Magenta.

Smartphone-ul are profil slim de 7.6mm. Ca si greutate, avem de-a face cu un telefon usor, in speta 168.3 grame. Pe margini gasim o rama din plastic vopsita si ea in rosu 🙂

Motorola Moto G84 5G review in romana

Motorola Moto G84 5G review in romana
Si acum haideti sa ne mutam privirea spre partea frontala. Nici aici nu scapam de culoarea rosie a device-ului 🙂 (marginile). Producatorul a optat pentru un display echipat cu 6.5 inci, format 20:9 si perforatie/notch sus pe mijloc.

Motorola Moto G84 5G review in romana

Deasupra ecranului avem incorporate difuzorul pentru apeluri si unul din cele 2 difuzoare audio. Tinem sa va spunem ca sunetul in convorbiri este de calitate iar semnalul (testat in Cluj Napoca) este bun.

Va propunem sa mai admiram inca odata device-ul din profil (de aceasta data cu ecranul orientat in sus).

Motorola Moto G84 5G review in romana – ALTE DETALII DE DESIGN

Spatele (acoperit cu piele ecologica) dispune de suprafata plata. Remarcam faptul ca rama (din plastic) are o usoara crestatura/scobitura inspre partea de sus.

Display-ul este inconjurat pe margini de jur imprejur de o dunga neagra subtire din plastic. Datorita dungii, ecranul urca usor deasupra ramei rosii.

Acum haideti sa privim pentru cateva momente rama neagra din plastic (din jurul ecranului) de pe lateral.

Modulul camerei principale are un look minimalist si modern.

Modulul iese usor in afara carcasei. Observam ca senzorii ies la randul lor in afara modulului.

Motorola Moto G84 5G review in romana

Pe marginea dreapta inspre partea de sus sunt incorporate butonul de power si 2 butoane pentru ajustare volum.

Pe marginea stanga in partea de sus este pozitionat slotul Dual SIM Hibrid (Dual SIM sau SIM + MicroSD).

Motorola Moto G84 5G review in romana

Butoanele (destul de solide; din plastic) au dimensiune mica, insa sunt usor de gasit si apasat. Apropo de apasare, cele 3 taste ofera un feedback bun.

Pe marginea de sus avem inscriptia ‘Dolby Atmos’ si unul din cele 2 microfoane. Pe marginea de jos intalnim cel de-al 2-lea difuzor audio, portul USB C 2.0 si jack-ul audio 3.5mm.

Motorola Moto G84 5G review in romana – AUDIO

Motorola Moto G84 5G review in romana

Ca si dotari audio, smartphone-ul dispune de urmatoarele – jack 3.5mm, 2 microfoane si boxe stereo (una in difuzorul pentru apeluri, una pe marginea de jos) echipate cu tehnologie Dolby Atmos.

Cele 2 difuzoare audio suna bine 🙂 Sunetul redat este clar, are volum maxim destul de generos iar in piesele techno/house exista o usoara tenta de bass. Apropo de volum, boxele nu distorsioneaza cand sunt date la maxim.

FUNCTII AUDIO

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola Moto G84 5G review in romana

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă