Prima pagină » Motorola pregătește schimbări vizuale pentru vitoarele sale telefoane; Un model misterios apare în randări

Motorola pregătește schimbări vizuale pentru vitoarele sale telefoane; Un model misterios apare în randări

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-pregateste-schimbari-vizuale-pentru-vitoarele-sale-telefoane;-un-model-misterios-apare-in-randari

Cel puțin în segmentul entry și mid-range, cei de la Motorola s-au limitat în ultimii ani atunci când a venit vorba despre design-ul adoptat, fără schimbări majore de la o generație la alta, dar asta se va schimba acum în 2023 când apar noutăți. Prin intermediul celebrului Evan Blass descoperim astăzi randări pentru un smartphone Moto misterios, cunoscut sub numele de serie XT-2417.

Motorola

Acesta va fi un mid range, iar dacă privim imaginea de mai sus, vom remarca o schimbare mare pentru panoul din spate unde modulul foto este inclus în componența sa, dintr-o singură bucată. Design-ul amintește cumva de OPPO Find X3 și este foarte reușit chiar și în această variantă unde avem carcasă din policarbonat.

Privit din față telefonul își scoate la iveală alura de buget, cu o bărbie notabilă sub display. Mai vedem butoanele de volum și butonul power lateral și cam aici se opresc detaliile cunoscute. Am putea doar specula pe seama faptului că va face paret din seria Moto-G, dar rămâne să aflăm asta odată cu viitoare leak-uri. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola pregătește schimbări vizuale pentru vitoarele sale telefoane; Un model misterios apare în randări

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type