Prima pagină » (P) SERIA ASUS ExpertBook B1: laptopuri de business pregătite pentru a performa

(P) SERIA ASUS ExpertBook B1: laptopuri de business pregătite pentru a performa

de Roboțelul @ iDOR.info
(p)-seria-asus-expertbook-b1:-laptopuri-de-business-pregatite-pentru-a-performa

07-09-2023 | 13:00

asus

Noua serie de laptopuri de business ASUS ExpertBook B1 este alegerea ideală pentru firmele ambițioase și instituțiile de învățământ în căutarea unor portabile performante, rezistente, dotate cu funcții de securitate avansate la nivel de întreprindere.

autor

Modelele ExpertBook B1 (B1402) și ExpertBook B1 (B1502) au fost concepute pentru a face față provocărilor din mediul de afaceri și pentru a vă ajuta să vă îndepliniți sarcinile cu eficiență și profesionalism, indiferent de locația de unde lucrați.

Hardware configurat pentru afacerea ta

Cele două modele ASUS ExpertBook B1 (B1402) și ExpertBook B1 (B1502) se diferențiază prin dimensiunea ecranului, 14 inch pentru B1 B1402 și 15.6 inch pentru ExpertBook B1 (B1502), oferind astfel, posibilitatea de a alege suprafața de lucru disponibilă ideală pentru fluxurile de productivitate care vor fi abordare. Indiferent de modelul ales, vei primi un ecran NanoEdge cu margini subțiri, unghi de vizualizare larg de 178 de grade și rezoluție fină 1920 x 1080 care va face ca textul și imaginile vibrante afișate să fie foarte clare, indiferent de distanța de vizualizare.

Ambele modele sunt echipate cu procesoare Intel Core de generația a 13-a, până la un rapid model Intel Core i7, oferind o putere de procesare impresionantă care poate fi susținută fără efort perioade îndelungate de timp datorită sistemului de răcire performant.

Configurațiile disponibile răspund oricăror cerințe și pot fi maximizate cu 48 GB de memorie RAM și stocare rapidă PCI Express Gen 4 cu capacitate de 2 TB.

Pentru că vorbim despre rigorile mediului de business, modelele seriei ExpertBook B1 sunt dotate cu un set complet de porturi I/O care permite conectarea atât a perifericelor moderne, cât și a celor tip legacy, întâlnite încă în multe companii. Nu lipsesc porturi USB Tip-A, cele USB Tip-C, conectorul video HDMI, cel de rețea RJ45, portul de nano blocare Kensington și mufa audio de 3.5 mm. Opțiunile de conectare sunt completate de conexiunile fără fir WiFi 6E și Bluetooth 5.3.

Securitate și durabilitate la nivel militar

ASUS ExpertBook B1 nu este doar un laptop performant, ci și unul deosebit de rezistent. Ambele modele din serie au fost testate conform standardului militar MIL-STD 810H, care garantează rezistența la șocuri, vibrații, temperaturi extreme, umiditate și altitudine, așadar, vor face față fără probleme utilizării în mediul urban. În plus, carcasa sa este fabricată din materiale foarte ușoare care conferă o greutate redusă de doar 1.46 kg pentru modelul B1402 și 1.69 kg pentru modelul B1502, fără a afecta în vreun fel rigiditatea.

Pentru că securitatea informațiilor transportate de un ultraportabil este la fel de importantă ca integritatea fizică a acestuia, toate modelele seriei ASUS ExperBook B1 sunt prevăzute cu senzor de amprentă și modul TPM 2.0 care stochează informațiile de autentificare utilizate de software, protejând datele și tranzacțiile importante. Suplimentar, camera IR permite autentificarea rapidă și în siguranță. Pentru asigurarea confidențialității camera web este prevăzută cu un scut de confidențialitate care poate fi activat foarte rapid, atunci când este necesar acest lucru.

ASUS ExpertBook B1 este un laptop de business care vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă desfășura activitatea în condiții optime: performanță, rezistență și portabilitate.

Modelele ASUS ExpertBook B1 sunt disponibile în variate configurații prin partenerii ASUS și direct în eShop ASUS România.

Sursa: StirilePROTV

Etichete: asus,

Dată publicare: 07-09-2023 13:00

Articol recomandat de sport.ro

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: (P) SERIA ASUS ExpertBook B1: laptopuri de business pregătite pentru a performa

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type