Prima pagină » Seria vivo X Fold3 ar sosi la finalul acestei luni, mai devreme decât ne-am aștepta

Seria vivo X Fold3 ar sosi la finalul acestei luni, mai devreme decât ne-am aștepta

de Roboțelul @ iDOR.info
seria-vivo-x-fold3-ar-sosi-la-finalul-acestei-luni,-mai-devreme-decat-ne-am-astepta

În teorie telefoanele vivo nu se mai vând oficial în multe regiuni din Europa. Cu toate acestea, compania și-a rezolvat problema legată de brevete de ceva timp, iar în următoarele luni ar trebui ca terminalele vivo să fie comercializate în continuare. De ceva timp au apărut pe web informații cu privire la seria de telefoane vivo X Fold3. Vorbim despre un lineup de pliabile ce implică atât o variantă de bază, cât și una Pro. Azi aflăm când ar debuta.

Pare că vivo X Fold2 va avea parte de două modele succesoare în acest an. Pe lângă acest lucru, aceste telefoane ar sosi cu o lună mai devreme decât ne-am aștepta. Daca vivo X Fold2 debuta pe 20 aprilie anul trecut, în 2024 seria X Fold3 vine în perioada 26-28 martie. 

Avem și randări ce dezvăluie designul terminalelor. Varianta Pro din lineup va aduce un ecran OLED de 6.53 inch în diagonală, extern, iar cel intern ar avea 8.03 inch. Vorbim despre panouri de calitate ce vor aduce rezoluție de 2748 x 1172 pixeli, respectiv 2408 x 2200 pixeli. Ambele vor primi senzor pentru amprente ultrasonic și vor aduce luminozitate de top.

vivo X Fold 3 Pro aduce senzori selfie de 32 MP, iar în spate ar trebui să primim o cameră principală cu OIS de la OmniVision, de 50 MP. Ar fi vorba despre OV50H, senzor flagship din portofoliul companiei. Se alătură o cameră ultrawide de 50 Mp, dar și una periscopică OV64B de 64 MP, ce oferă zoom optic 3X. 

Alte feature-uri includ un emițător infraroșu, difuzoare stereo, sticlă în spate și un corp rezistent la apă. Are baterie de 5800 mAh, se încarcă la 150W pe fir, respectiv 50W wireless.

Diferențe apar la interior, acolo unde varianta de bază primește un CPU Dimensity 9300, iar varianta Pro aduce un cipset de generație Snapdragon 8 Gen 3

Alături de aceste telefoane ar putea debuta și tabletele vivo Pad 3, respectiv vivo Pad 3 Pro. Terminalele sosesc în China între 26 și 28 martie, dar nu e clar dacă vor sosi la nivel global. Aș zice că vivo e gata să lanseze cel puțin unul dintre aceste pliabile la nivel global, mai ales că OPPO și OnePlus au făcut acest pas important la începutul anului.

Rămâne de văzut dacă chiar așa vor sta lucrurile.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Seria vivo X Fold3 ar sosi la finalul acestei luni, mai devreme decât ne-am aștepta

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă