Prima pagină » Redmi K70 Pro trece prin Geekbench

Redmi K70 Pro trece prin Geekbench

de Roboțelul @ iDOR.info
redmi-k70-pro-trece-prin-geekbench
Redmi K70 Pro

Redmi K70 Pro ar trebui să fie lansat oficial la finalul acestui an. Pare că mai este destul timp până atunci, însă o unitate de teste a acestui model a rulat benchmark-ul Geekbench. Lucru care înseamnă că se lucrează destul de intens la acest telefon.

Ca de obicei, în populara aplicație de benchmark rămân câteva specificații tehnice pe care ochii pasionaților le-au surprins și le-au adus rapid în atenția opiniei publice. Detalii care arată destul de clar cam care vor fi ambițiile acestui model.

Cel mai probabil Redmi K70 Pro va fi motorizat de un chipset Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Un model pe care se pare că producătorul american îl va prezenta oficial undeva în luna octombrie. Nu este precizat modelul exact în Geekbench (probabil tocmai pentru că nu a fost încă prezentat oficial). Dar arhitectura este specifică viitorului chipset high-end de la Qualcomm.

Unitatea testată a fost echipată cu o memorie RAM de 16 GB. Combinațiua asta de memorie RAM și chipset ne arată clar că vorbim despre un flagship killer. Sistemul de operare a fost un Android 14, care va avea peste el interfața proprietară.

Alte detalii despre Redmi K70 Pro nu avem pentru moment. Se vede destul de clar nivelul la care se va poziționa acest telefon. Sunt șanse destul de mari ca în afara Chinei el să fie lansat la un moment dat sub o altă denumire.

via GSM Arena

Cristian Pop




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Redmi K70 Pro trece prin Geekbench

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type