Prima pagină » Redmi Note 13 Pro+ acum în ediție World Champions, cu design inspirat de naționala de fotbal a Argentinei

Redmi Note 13 Pro+ acum în ediție World Champions, cu design inspirat de naționala de fotbal a Argentinei

de Roboțelul @ iDOR.info
redmi-note-13-pro+-acum-in-editie-world-champions,-cu-design-inspirat-de-nationala-de-fotbal-a-argentinei

Cât timp micii se frigeau pe grătarul de 1 mai, Xiaomi avea treabă și anunța lansarea unei ediții speciale pentru smartphone-ul Redmi Note 13 Pro+. Se numește Note 13 Pro+ World Champions Edition iar așa cum se poate vedea, este inspirată de naționala de fotbal a Argentinei. Telefonul vine în India pentru a celebra aniversarea brandului de 10 ani pe a 2-a cea mai mare piață smartphone din lume. 

Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition

Hardware-ul rămâne neschimbat în comparație cu ediția de bază, schimbările fiind aici de ordin estetic, începând cu panoul spate care îmbracă un tricou cu numărul 10 al Argentinei, naționala de fotbal câștigătoare a cupei mondiale FIFA World Cup 2022. Cel mai probabil, din cauza unor parteneriate exclusive, Redmi nu a putut profita pentru a folosi și imaginea lui Messi în cazul de față, doar numărul de pe tricoul său. 

Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition

Vedem și logo-ul naționalei de fotbal, cât și pachetul cu accesorii custom, de la cablul albastru, la cheița SIM aurie și până la încărcătorul în aceleași nuanțe albastru-alb. Rar vedem customizare și la nivel de încărcător pe telefoane ediție specială, astfel că Xiaomi merită aprecieri pentru atenția la detalii. 

Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition

Sunt desigur și teme, iconițe cu tematică Argentina, un lockscreen special și multe imagini de fundal. Această ediție se vinde în India la prețul de 425 euro, în configurație cu 12 GB RAM și 512 GB stocare flash. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Redmi Note 13 Pro+ acum în ediție World Champions, cu design inspirat de naționala de fotbal a Argentinei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type