Prima pagină » Data de lansare a lui Redmi Turbo 3 e dezvăluită; Sosește alături de tableta Redmi Pad Pro

Data de lansare a lui Redmi Turbo 3 e dezvăluită; Sosește alături de tableta Redmi Pad Pro

de Roboțelul @ iDOR.info
data-de-lansare-a-lui-redmi-turbo-3-e-dezvaluita;-soseste-alaturi-de-tableta-redmi-pad-pro

Redmi urmează să lanseze un nou telefon în China. E un model destul de important, întrucât sub capota sa se află un procesor Snapdragon 8s Gen 3. Detalii cu privire la Redmi Turbo 3 am mai aflat recent, dar azi apar teasere prin care designul este oficial dezvăluit și aflăm data la care va debuta telefonul. Se pare că nu sosește singur, ci alături de tablete Redmi Pad Pro. Mai jos am detalii.

Redmi Turbo 3

Vestea bună este că randările ajunse pe web în urmă cu ceva timp sunt false. Astfel, telefonul va adopta un design plăcut ochiului, 2 senzori foto în partea din spate și un bliț dual-LED circular. Va sosi pe auriu, verde și negru, iar muchiile din jurul panoului AMOLED sunt înguste. Primește colțuri ușor rotunjite pentru confort în timpul utilizării.

Deja știm că acesta va primi 16 GB RAM și 1 TB de stocare în configurație de top. Totodată, pare că va avea o talie de sub 8 mm și un corp ce va cântări în jur de 179 de grame. 

Redmi Pad Pro

Pare că ne pregătim și de lansarea primei tablete „Pro”de la Redmi. Modelul s-ar numi Redmi Pad Pro și ar primi un display ugeneros, în jurul a 12.1 inch în diagonală. Are rezoluție 2.5K, iar sub capotă vom primi o baterie de 10.000 mAh. Alte informații nu sunt cunoscute cu privire la tabletă, doar că va sosi pe negru, albastru și verde. Vă pot spune cu siguranță că tableta va aduce corp fabricat din aluminiu.

Lansarea are loc pe 10 aprilie în China. Aș reaminti de faptul că Redmi Turbo 3 sosește în acest an în Europa sub forma modelului POCO F6. Nu e clar însă când va anunța POCO acest telefon.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Data de lansare a lui Redmi Turbo 3 e dezvăluită; Sosește alături de tableta Redmi Pad Pro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă