Prima pagină » Redmi Turbo 3: Detaliile Devin tot Mai Clare

Redmi Turbo 3: Detaliile Devin tot Mai Clare

de Roboțelul @ iDOR.info
redmi-turbo-3:-detaliile-devin-tot-mai-clare

În ultima perioadă, Xiaomi adaugă o serie complet nouă familiei Redmi: seria Turbo. Prima întruchipare a seriei Turbo, care va fi poziționată între seriile Redmi K și Redmi Note, este modelul Redmi Turbo 3 care a început să apară în scurgeri de informații înainte de lansare.

Scurgerea din Geekbench: Snapdragon 8+ Gen 3 și 16GB RAM

Redmi Turbo 3 a fost văzut pe platforma de benchmarking Geekbench sub numărul de model ‘24069RA21C’. Dispozitivul, care a obținut 1.981 și respectiv 5.526 de puncte în testul, va fi echipat cu cel mai recent chipset Snapdragon 8+ Gen 3 de la Qualcomm, 16GB RAM și sistemul de operare Android 14.

Redmi Turbo 3
Redmi Turbo 3

Xiaomi pozitionează seria Turbo ca fiind modele din segmentul mediu axate pe performanță. Modelele Turbo, care anterior făceau parte din seria Redmi Note, vor apărea acum ca o serie separată. Seria Note va continua să aducă caracteristici de nivel înalt către mase largi.

Specificațiile Redmi Turbo 3

Specificațiile hardware ale lui Redmi Turbo 3 devin tot mai clare. Dispozitivul va fi alimentat de chipset-ul Snapdragon 8+ Gen 3 și va fi susținut de 16GB RAM. Pe fața frontală va avea un ecran OLED cu rezoluție 1.5K.

Caracteristică Descriere
Procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 3
RAM 16GB
Ecran 1.5K Rezoluție, OLED
Baterie 5.000mAh, Încărcare Rapidă 90W
Sistem Operare Android 14

Lansare în China în Această Lună, Posibil Poco F6 pe Plan Global

Deși nu există încă o dată oficială de lansare, se așteaptă ca Redmi Turbo 3 să fie lansat în China în această lună. Se zvonește că pe piața globală ar putea fi comercializat sub numele de Poco F6.

Noul membru orientat spre performanță din segmentul mediu al lui Xiaomi, Redmi Turbo 3, atrage atenția cu specificațiile sale tehnice. În următoarele zile vor apărea noi detalii despre lansarea oficială și prețurile dispozitivului.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Redmi Turbo 3: Detaliile Devin tot Mai Clare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă