Prima pagină » Redmi Note 12 Pro Plus review in romana

Redmi Note 12 Pro Plus review in romana

de Roboțelul @ iDOR.info
redmi-note-12-pro-plus-review-in-romana

Iata Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus review in romana. In aceasta zi de weekend avem ceva foarte special pentru voi 🙂 Am incheiat procedura de testare pentru terminalul mid-range premium Redmi Note 12 Pro Plus. Astazi va prezentam pe larg si in detaliu cu tot ce am ramas de pe urma indelungatei perioade de teste.

Va amagim un pic acum pe debut de review si va spunem ca smartphone-ul are incarcare super rapida, camera principala cu foarte multi megapixeli, ecran high-end, stocare rapida si cu multi giga etc. Hmmm…. toate acestea ‘suna’ foarte bine 🙂

Ne oprim aici cu palavrageala si trecem direct la treaba. Tot ce ne mai ramane de facut este sa va uram o lectura cat mai placuta.

Redmi Note 12 Pro Plus review in romana

Redmi Note 12 Pro Plus review in romana – DESIGN

Redmi Note 12 Pro Plus review in romana

Smartphone-ul are un look superb, este solid (daca e poate spune asa) si e compus din materiale premium, in speta sticla pe spate si in zona frontala. De pe device nu absenteaza protectia IP53 pentru durabilitate la praf si stropiri cu apa. Excelent 🙂

Atunci cand este tinut in mana, terminalul ofera un feeling placut de greutate, tipic oricarui telefon premium. Apoi, partea din spate este vopsita in alb, care poseda un finisaj semi glossy. Mentionam ca spatele device-ului se ‘lipeste’ bine de palma/mana utilizatorului.

Aspectul cool la albul de pe spate este ca urmele de amprente sunt foarte greu vizibile. Spatele alb arata foarte bine in lumina de interior.

Redmi Note 12 Pro Plus review in romana

In lumina de afara, device-ul arata foarte cool. Pe spate, elementul de design predominant este modulul camerei principale. El (compus din 3 senzori) arata modern si elegant.

Redmi Note 12 Pro Plus review in romana

Va precizam ca intre cele 2 fasii de sticla gasim o rama din plastic vopsita in argintiu. Rama este solida si arata bine. Mentionam ca dispozitivul are profil slim de 8.98mm. Ca si greutate, device-ul cantareste 210.5 grame.

Ne mutam in partea frontala. Aici gasim un ecran dotat cu 6.67 inci, perforatie (are mici dimensiuni) asezata sus pe mijloc si format 20:9.

Redmi Note 12 Pro Plus review in romana

Deasupra ecranului avem difuzorul pentru apeluri si una din cele 2 boxe. Va precizam ca sunetul in convorbiri/apeluri este unul de calitate.

Si haideti sa mai aruncam inca o privire peste profilul slim al dispozitivului.

Redmi Note 12 Pro Plus review in romana – ALTE DETALII DE DESIGN

Capacul din sticla este curbat destul de pronuntat inspre extremitatile laterale. Rama device-ului este slim pe laterale si ceva mai groasa in partile de sus si jos.

Ecranul este inconjurat pe margini de jur imprejur de o dunga neagra subtire. Din aceste imagini observam ca display-ul are folie (preaplicata).

Pe dunga din partea de sus, gasim (de sus in jos) senzorul infrarosu, un microfon, grilaj prin care este emis sunet si jack-ul 3.5mm. Ne pare bine sa vedem ca Xiaomi a pus pe telefon mult doritul jack audio 🙂

Pe marginea din partea de jos avem (de sus in jos) slotul Dual SIM, cel de-al 2-lea microfon, portul USB C (2.0) si cea de 2-a boxa.

Pe marginea dreapta sunt incorporate tasta de ajustare volum si butonul de pornire/oprire (incorporeaza scanner de amprente).

Marginea stanga nu contine niciun element.

Redmi Note 12 Pro Plus review in romana

Scanner-ul pentru amprente are pozitie comoda, este usor de gasit/atins, se configureaza in cativa pasi si deblocheaza smartphone-ul rapid si destul de precis.

Pentru deblocare device avem si functie face unlock. Deblocarea faciala este rapida/precisa in conditii bune si medii de luminozitate.

Haideti sa ne indreptam atentia cate modulul camerei principale. El arata elegant, are suprafata vopsita in argintiu (in ton cu rama device-ului) si dispune de colturi frumos rotunjite.

Modulul camerei iese usor in afara capacului din sticla.

Redmi Note 12 Pro Plus review in romana – AUDIO

Redmi Note 12 Pro Plus review in romana

Din punct de vedere audio, smartphone-ul dispune de urmatoarele dotari: boxe stereo, tehnologie Dolby Atmos, jack 3.5mm si certificare audio Hi-Res.

Boxele din dotare suna bine. Volumul este suficient de puternic, vocile se aud placut, exista o usoara tenta de bass iar sunetul este clar.

Apropo de jack-ul 3.5mm, noi am testat o pereche de casti decent de performante. Va precizam ca sunetul redat este foarte bun 🙂

DOLBY ATMOS

FUNCTII AUDIO

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Redmi Note 12 Pro Plus review in romana

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type