Prima pagină » Atât de rănită și insultată! Kate Middleton, categorică când vine vorba despre Harry și Meghan

Atât de rănită și insultată! Kate Middleton, categorică când vine vorba despre Harry și Meghan

de Roboțelul @ iDOR.info
atat-de-ranita-si-insultata!-kate-middleton,-categorica-cand-vine-vorba-despre-harry-si-meghan

Răfuiala dintre Prințul Harry și Meghan Markle și familia regală nu poate fi reparată, potrivit mai multor experți. Kate Middleton e profund rănită!

Fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, a declarat luni pentru tabloidul britanic OK! că Kate Middleton s-a simțit atât de „rănită și insultată” de acțiunile cuplului de când a părăsit familia regală, încât a renunțat la o reconciliere.

„Când provii dintr-o familie fericită și unită – așa cum este Catherine – este incredibil de greu de înțeles cum se pot înstrăina oamenii”, a declarat jurnalista, conform Page Six.  „Cred că ea a crezut că ruptura poate fi reparată și, după înmormântarea prințului Philip, am văzut-o vorbind cu Harry și, evident, încurajându-l pe William să facă același lucru”.

„Dar acum știm că nu a funcționat”, a continuat Bond înainte de a susține: „De fapt, William și Harry au avut o ceartă aprinsă imediat după înmormântare. Vine un moment în care trebuie să accepți că familiile fericite nu sunt un rol pe care toată lumea îl poate juca”.

Expertul regal a mai precizat că prințesa Kate Middleton și Prințul William erau o „echipă puternică” și probabil că au ajuns împreună la concluzia că „ruptura cu Harry nu poate fi reparată în viitorul apropiat”. 

O altă expertă regală, Katie Nicholl, a adăugat că relația dintre foștii „Fab Four” s-a destrămat după ce Harry a făcut „remarci răutăcioase” la adresa ducesei de Cambridge în cartea sa de memorii, „Spare”.

„Când te gândești la dezvăluirile personale – și cred că le poți numi remarci răutăcioase făcute la adresa lui Kate în „Spare” – Harry a încălcat singura regulă, și anume aceea de a păstra tăcerea asupra problemelor de familie”, a declarat ea pentru The Sun săptămâna trecută.

„În timp ce Kate Middleton și Prințul Harry erau foarte, foarte apropiați, această relație s-a stricat complet”, a explicat Nicholl. „Nu cred că Kate se supără. Cred că este mai degrabă un caz în care se simte foarte dezamăgită și se simte rănită, știind că nu are dreptul la replică – iar Harry știa foarte bine că nu are dreptul la replică”.

Jurnalistul a susținut că Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a fost „foarte supărat” pe fratele său mai mic, în vârstă de 39 de ani, pentru că a vorbit despre soția sa în cartea sa, deoarece Prințesa de Wales, a „acționat mai mult ca împăciuitor”. „Ea a încercat să îi readucă pe frați pe picior de egalitate, iar faptul că prințesa Kate Middleton a fost târâtă în acest scandal a fost supărător pentru ea și cu siguranță l-a înfuriat pe William”.

William, Kate, Harry și Meghan

Imaginea 1/7: William, Kate, Harry și Meghan

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Atât de rănită și insultată! Kate Middleton, categorică când vine vorba despre Harry și Meghan

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google