Prima pagină » Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: „I-am spus mai urât de atât”

Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: „I-am spus mai urât de atât”

de Roboțelul @ iDOR.info
cher,-despre-rivalitatea-de-decenii-cu-madonna.-a-facut-o-rautacioasa-la-un-moment-dat:-„i-am-spus-mai-urat-de-atat”

Cher a reacționat la gestul Madonnei de a folosi în turneul ei, Celebration, imagini video din interviuri vechi în care solista piesei „Believe” spunea despre ea că este „răutăcioasă”.

Cher a declarat că este în relații bune cu Madonna, deși se vorbește de decenii că nu s-ar avea la inimă. Într-un interviu pentru The Los Angeles Times, artista de 77 de ani a reacționat la clipurile pe care Madonna le pune pe ecranele imense, în timpul turneului ei mondial, imagini din 1991, în care Cher o făcea „răutăcioasă”. „E ceva la ea care nu-mi place. E răutăcioasă. Nu-mi place asta”, spunea Cher cu referire la Madonna, acum mai bine de 30 de ani.

Citește și: Madonna, despre perioada grea în care nu avea nici ce mânca: „Eram dărâmată, fără adăpost și înfometată”

Madonna și Cher

Madonna și Cher, într-o imagine de la începutul lui 2018 / Foto: Profimedia

„Am spus lucruri mai rele de atât. Nu avem nicio dispută. De fapt, o plac”, a spus Cher zilele trecute. „Poate fi (răutăcioasă-n.r.). Am îngropat securea războiului acum mult timp pentru că i-am spus mult mai rău de atât, iar ea m-a iertat”, a continuat cântăreața de legendă, care a și lăudat-o pe „rivala” ei, sugerând că e înaintea timpurilor. „Știa ce urma și se ocupa de asta. Întotdeauna am crezut că ăsta este cel mai mare dar el ei, că își poate da seama de tendințe înainte oricăruia dintre noi”.

De-a lungul timpului, Cher a mai spus despre Madonna că este una dintre artistele cu care nu și-ar dori să colaboreze. În emisiunea lui Ellen DeGeneres, de acum câțiva ani, răspundea rapid la întrebarea: „Cu cine ai vrea să cânți?”. „Cu Adele, cu Pink și nu cu Madonna”, răspundea ea. 

Și în 2013, întrebată dacă o mai urăște pe Madonna, Cher a replicat: „De fapt, nu am urât-o niciodată, doar am crezut că e afurisită. De fapt, chiar o respect.”

Citește și: Cher, dezvăluiri despre ultima întâlnire cu Tina Turner. Ce i-a spus regretata artistă când s-au întâlnit în Elveția

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: „I-am spus mai urât de atât”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type