Prima pagină » Motorola a prezentat un dispozitiv cu ecran flexibil și AI generativ local

Motorola a prezentat un dispozitiv cu ecran flexibil și AI generativ local

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-a-prezentat-un-dispozitiv-cu-ecran-flexibil-si-ai-generativ-local

Motorola a prezentat la Lenovo Tech World 2023, pe 26 octombrie, un nou concept de dispozitiv ce integrează inteligența artificială și un display flexibil, capabil să se îndoaie, inclusiv în jurul încheieturii mâinii.

Dispozitiv concept Motorola cu ecran flexibil.

Noile dispozitive concept folosesc un display pOLED , cu rezoluție FHD+, care poate fi îndoit și mulat în mai multe forme în funcție de nevoile utilizatorilor. Acest concept de afișaj flexibil se bazează în continuare pe inovațiile în materie de afișaj și mecanică ale altor dispozitive pliabile și rulabile atât din categoria smartphone-urilor, cât și a PC-urilor.

Conceptul de afișaj adaptiv poate fi ajustat de la o experiență de telefon Android standard aflat în poziție dreaptă la o purtare a acestuia în jurul încheieturii ca pe un ceas, sau poziționat chiar în mai multe feluri ca pe un stand. Atunci când este complet întins, display-ul de 6,9” oferă o experiență completă Android, la fel ca orice alt smartphone. În poziție dreaptă dispozitivul poate fi ajustat pentru a se susține singur, oferind o formă mai compactă de Android pe un ecran de 4,6”. De asemenea, utilizatorii pot purta dispozitivul la mână ca pe un ceas pentru o experiență similară cu cea a ecranului exterior de pe motorola razr 40 ultra pentru a fi conectați chiar și când se află în mișcare.

Motorola a dezvoltat un model de AI generativ care rulează local pe dispozitiv pentru a permite utilizatorilor să-și extindă stilul personal la propriul telefon. Cu ajutorul acestui concept utilizatorii pot încărca sau surprinde imagini cu ținutele lor pentru a produce mai multe imagini unice generate de AI care le reflectă stilul. Aceste imagini pot fi folosite apoi drept imagine de fundal pe dispozitiv.

MotoAI Lenovo dezvoltă un asistent personal atât pentru PC-uri, cât și pentru smartphone-uri. Modelul AI este conceput pentru a nu se opri niciodată din învățat și are un model la bază personalizat în mod unic pentru fiecare utilizator, în același timp protejând confidențialitatea acestuia. Acesta este conceput pentru a avea o bază de cunoștințe care să se adapteze la tipare și utilizarea unor interacțiuni pe bază de voce sau text.

Dispozitiv concept Motorola cu ecran flexibil.

Dispozitiv concept Motorola cu ecran flexibil.

Conceptul MotoAI este o abordare inovatoare la cea mai nouă tendință din AI cu modele mari de limbaj (LLM). Utilizatorii pot interacționa cu asistentul lor personal MotoAI pentru a răspunde la întrebări, redacta mesaje, programa sarcini și multe altele. În timp ce majoritatea LLM-urilor rulează operațiuni bazate pe cloud, MotoAI poate procesa date și poate rula sarcini local pe dispozitiv, oferind utilizatorilor o confidențialitate sporită a datelor. De asemenea, MotoAI dispune de o bază de cunoștințe pe dispozitiv, unde tiparele și preferințele utilizatorilor informează experiența acestuia, făcând-o mai dinamică, mai personală și mai utilă în timp.

Scanarea documentelor pe mobil 2.0 Având în vedere cererea din ce în ce mai mare de scanare a documentelor în timp real, Motorola a creat un nou concept de model AI care îmbunătățește capabilitățile funcției „Doc Scanner”, care este integrată în sistemul de camere. Inovația are ca scop îmbunătățirea calității imaginii finale prin minimizarea cutelor și a umbrelor pentru a se asigura că documentele sau imaginile sunt clare.

Rezumate de text bazate pe inteligență artificială

Motorola dorește să ajute utilizatorii să își sporească productivitatea prin intermediul mai multor aplicații și soluții. Funcția de rezumat texte pe bază de AI urmărește chat-uri lungi, email-uri sau rapoarte, apoi le împarte în mesaje cheie pentru o sumarizare mai facilă.

Criptarea conținutului confidențial

Conceptul de criptare a conținutului confidential de la Motorola folosește inteligența artificială pentru a proteja informațiile și conținutul utilizatorilor prin identificarea și cenzurarea în mod inteligent a zonelor care conțin poze de profil și nume în postări.

Dispozitiv concept Motorola cu ecran flexibil.

Dispozitiv concept Motorola cu ecran flexibil.

O privire în viitor

Motorola a dezvăluit patru concepte bazate pe inteligență artificială, de la fundaluri generate de AI care aduc la viață ecranele utilizatorilor, până la funcții avansate de securitate, bazate tot pe AI, precum cenzurarea informațiilor sensibile sau chiar transformarea documentelor șifonate în documente clare. La acestea se adugă abilitatea de a sumariza notițe, mail-uri și chat-uri într-un mod simplu.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola a prezentat un dispozitiv cu ecran flexibil și AI generativ local

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type