Prima pagină » Motorola vrea să lanseze un telefon care se îndoaie în jurul încheieturii

Motorola vrea să lanseze un telefon care se îndoaie în jurul încheieturii

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-vrea-sa-lanseze-un-telefon-care-se-indoaie-in-jurul-incheieturii

Avem telefoane pliabile, ecrane flexibile, iar Motorola a prezentat un concept de telefon pe care-l poți purta ca brățară la mână.

În cadrul Lenovo Tech World, Lexi Valasek a prezentat pe scenă prototipul de telefon care se îndoaie și poate fi purtat la încheietură. Motorola a mai prezentat un astfel de telefon în 2016, însă acesta pare să fie mult mai avansat.

Noul prototip al Motorola arețesătură portocalie pe spate, iar când Valasek l-a fixat la încheietura mâinii, a făcut-o peste ceea ce părea a fi un ceas, însă este o bandă de magnetică pentru a ține telefonul pe loc, să nu-ți zboare de la încheietură atunci când mergi, de exemplu.

Acesta este un telefon Android care își schimbă forma și care poate fi îndoit la diferite grade. De exemplu, telefonul de 6,9 inchi poate fi îndoită în formă de C și poate fi purtat și utilizat ca un smartwatch. Motorola ne spune că poți să-ți pui un wallpaper pentru telefon care să se potrivească cu ținuta ta.

Conceptul Adaptive Display poate fi, de asemenea, îndoit astfel încât jumătatea inferioară să se curbeze astfel încât să stea singur pe masă. Această poziție vă prezintă un afișaj de 4,6 inchi, ideal pentru apeluri video, browsing si altele.

Mai multe detalii nu avem despre acest concept. Cei de la Motorola l-au prezentat foarte pe scurt și probabil că nu vom vedea un model ca acesta pe piață prea curând.

Cum vi se pare un telefon pe care l-ați putea purta ca și pe un ceas?




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola vrea să lanseze un telefon care se îndoaie în jurul încheieturii

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type