Prima pagină » Toți s-au dus glonț la el: Elon Musk și-a făcut apariția într-o mașină pe care nu o mai are nimeni, cu un design nemaivăzut

Toți s-au dus glonț la el: Elon Musk și-a făcut apariția într-o mașină pe care nu o mai are nimeni, cu un design nemaivăzut

de Roboțelul @ iDOR.info
toti-s-au-dus-glont-la-el:-elon-musk-si-a-facut-aparitia-intr-o-masina-pe-care-nu-o-mai-are-nimeni,-cu-un-design-nemaivazut
  • Liga 2: SteauaCeahlăul, joi, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FarulUTA, joi, 20:00, DGS 1

Unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei, Elon Musk a avut o apariție care a atras toate privirile, grație mașinii cu care a venit, care poate fi văzută în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Elon Musk, prezent la Marele Premiu de F1 al SUA

Elon Musk a apărut într-un model conceput de compania sa producătoare de mașini, Testa, denumit ”Cybertruck” din motive evidente.

Mașina blindată, cu un design cum nu a mai fost văzut, poate fi condusă în această perioadă doar de Elon Musk și, poate, de apropiați. Motivul? Încă nu poate fi cumpărată.

Vezi Bătălia de la Midway, povestea adevărată, documentarul despre una dintre cele mai mari victorii americane. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Compania lui Elon Musk a lansat de ceva vreme posibilitatea de a comanda mașina, dar livrările au tot întârziat. Primele sunt așteptate în luna decembrie a acestui an.

Spaniolii au făcut topul: ele sunt cele mai urâte mașini din istorie

Mașina lui Elon Musk nu este prima cu un design curajos, care a stârnit multe controverse.  Au existat, de-a lungul istoriei, și alte mașini cu design inedit, prin care producătorii au vrut să iasă în evidență. Au reușit, însă în mod negativ.

Topul celor mai urâte mașini din istorie, alcătuit de publicația spaniolă Marca, în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Etichete: elon musk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Toți s-au dus glonț la el: Elon Musk și-a făcut apariția într-o mașină pe care nu o mai are nimeni, cu un design nemaivăzut

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă