Prima pagină » Apariție rară și spectaculoasă! Cei șapte nepoți ai Prințesei Caroline laolaltă, într-o singură imagine

Apariție rară și spectaculoasă! Cei șapte nepoți ai Prințesei Caroline laolaltă, într-o singură imagine

de Roboțelul @ iDOR.info
aparitie-rara-si-spectaculoasa!-cei-sapte-nepoti-ai-printesei-caroline-laolalta,-intr-o-singura-imagine

Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene au fost înconjurați de Ziua Națională de copii și nepoți. Imaginile sunt unice și istorice.

Prințesa Caroline de Hanovra și Charlotte Casiraghi

Copiii și nepoții Prințesei Caroline s-au adunat duminică pentru a sărbători Ziua Națională a Principatului de Monaco alături de Prințul Albert, Prințesa Charlene și alți membri ai familiei regale.

Caroline, cea mai mare dintre copiii prințului Rainier al III-lea și ai lui Grace Kelly, este bunica a șapte copii: cei doi fii ai fiicei Charlotte Casiraghi, Balthazar Rassam și Raphaël Elmaleh; copiii fiului său Pierre Casiraghi, Francesco și Stefano; și copiii Andreei Casiraghi, Sacha, India și Maximilian.

Iată imaginile adorabile cu verișorii regali, reuniți la ceas de sărbătoare. Ei au pozat atât în fața Palatului monegasc, cât și la balconul regal.

Există și o imagine istorică, unde sunt reuniți toți.

Ziua Națională în Principatul Monaco, Foto Profimedia (3) jpg

Cei patru copii și șapte nepoți ai Prințesei Caroline s-au reunit pe 19 noiembrie pentru a sărbători Ziua Națională a Principatului de Monaco.

Fiul cel mare al Pințesei Carolinei, Andrea Casiraghi, are trei copii cu soția sa Tatiana: pe fiica India și pe fiii Sacha și Maximilian.

Ziua Națională în Principatul Monaco, Foto Profimedia

Imaginea 1/5: Ziua Națională în Principatul Monaco, Foto Profimedia

Cel de-al doilea fiu al lui Caroline, Pierre Casiraghi, și soția sa Beatrice Borromeo sunt părinții celor doi băieți Stefano și Francesco.

Stefano Casiraghi, Raphael Elmaleh, Pierre Casiraghi, Beatrice Borromeo, Francesco Casiraghi, Profimedia jpg

Stefano Casiraghi, Raphael Elmaleh, Pierre Casiraghi, Beatrice Borromeo, Francesco Casiraghi, Profimedia

Fiica cea mare a Prințesei, Charlotte Casiraghi, are doi fii, cu doi bărbați diferiți. Primul fiu al ambasadoarei Chanel este Raphaël Elmaleh, iar tatăl său este fostul soț Gad Elmaleh. Cu al doilea soț, Dimitri Rassam, îl are pe Balthazar Rassam, al doilea copil.

Raphael Elmaleh, Charlotte Casiraghi, Balthazar Rassam, Profimedia jpg

Raphael Elmaleh, Charlotte Casiraghi, Balthazar Rassam, Profimedia

Câțiva dintre nepoții Prințesei Caroline fluturau în mod adorabil steagurile de la balconul palatului.

Ziua Națională a Principatului de Monaco a prilejuit o nouă apariție publică a Prințesei Charlène, care a fost o prezență cu adevărat regală. Relaxată, zâmbitoare și de-a dreptul strălucitoare, soția Prințului Albert de Monaco a făcut o frumoasă impresie celor prezenți la eveniment, alegând un total look într-o splendidă nuanță de roșu scarlet, care i-a complimentat și albul pielii, și blondul părului.

Printesa Charlene si Printul Albert de Monaco, impreuna cu Printul Jacques, Printesa Gabriela, de Ziua Nationala a Principatului Monaco   Palais Princier (9) jpg

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apariție rară și spectaculoasă! Cei șapte nepoți ai Prințesei Caroline laolaltă, într-o singură imagine

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă