Prima pagină » Apariție de senzație la premiile Grammy 2024. Cum arată Cher la 77 de ani, alături de iubitul ei de 38 de ani

Apariție de senzație la premiile Grammy 2024. Cum arată Cher la 77 de ani, alături de iubitul ei de 38 de ani

de Roboțelul @ iDOR.info
aparitie-de-senzatie-la-premiile-grammy-2024.-cum-arata-cher-la-77-de-ani,-alaturi-de-iubitul-ei-de-38-de-ani

04-02-2024 | 15:36

Getty

Deschide galeria

Celebra artistă Cher a atras toate privirile împreună cu iubitul ei, Alexander „AE” Edwards, la o petrecere organizată înainte de gala premiilor Grammy 2024. Evenimentul este transmis LIVE în România pe VOYO, luni, 5 februarie, de la ora 3 dimineața.  

autor

Abonații VOYO pot vedea LIVE și în exclusivitate decernarea prestigioaselor premii muzicale Grammy, din Crypto.com Arena, Los Angeles, și se vor delecta cu momentele impresionante pregătite de Billie Eilish, Dua Lipa, Travis Scott, Burna Boy, Luke Combs, Billy Joel sau Olivia Rodrigo.

Christina Aguilera, Samara Joy, Lenny Kravitz, Maluma, Lionel Richie, Mark Ronson, Meryl Streep, Taylor Tomlinson și Oprah Winfrey sunt prezentatorii celei de-a 66-a ediții a Premiilor Grammy.

Joi, superstarul pop CHER, în vârstă de 77 de ani, și Edwards, în vârstă de 38 de ani au zâmbit pentru fotografii în timp ce pozau pe covorul roșu la evenimentul Warner Music Group ”pre-Grammys”, organizat la Citizen News din Los Angeles.

Citește și

Cei doi și-au făcut publică relația în noiembrie 2022.

Pentru petrecere, Cher a purtat o pereche de blugi gri cu paiete și un top negru fără umeri pentru ieșire, accesorizându-se cu o singură mănușă din paiete argintii și bijuterii asortate.

Edwards a pozat alături de partenera sa într-o haină neagră lungă, adăugând un lanț argintiu la look-ul său casual, notează revista People.

În timpul apariției lor la eveniment, cuplul a avut grijă să se oprească la standul Cherlato, care îi aparține cântăreței, o companie de înghețată pe care a lansat-o anul trecut împreună cu Giapo Grazioli, de la compania de înghețată Giapo din Noua Zeelandă.

Vedeți mai multe imagini în GALERIA FOTO din articol!

În timp ce se înfrupta din bunătăți, PEOPLE l-a văzut pe Edwards dându-i lui Cher o bucățică din dulceață.

În timpul unui interviu în cadrul emisiunii „Good Morning Britain” realizat în septembrie 2023, cântăreața de 77 de ani a dezvăluit că nu are de gând să renunțe la blugi sau să-și taie părul, chiar și când va avea 80 de ani, pentru că „ține pasul cu trendurile”.

Nu pot să cred că voi avea 80 de ani într-un moment dat, mai devreme decât mi-aș dori”, a spus Cher, potrivit Business Insider. „Și tot voi purta blugii mei, și tot voi avea părul lung, și tot voi face aceleași lucruri pe care le-am făcut întotdeauna.

Cântăreața – cunoscută pentru look-urile ei iconice de-a lungul carierei sale de decenii – a defilat chiar și pentru Balmain în septembrie 2022, purtând un costum de argint.

Îmi amintesc când eu și prietena mea Paulette vorbeam despre momentul când va trebui să ne tundem și să nu mai purtăm blugi pentru că părea că în acele zile asta făceau femeile – și încă nu a venit,” a spus ea.

Cântăreața piesei „Believe” – a cărei mamă, Georgia Holt, a trăit până la vârsta de 96 de ani – a lăudat genele ei bune din familie, care o ajută să rămână tânără.

Dar nu știu dacă faptul de a nu te simți bătrân te face mai tânără,” a adăugat Cher. „Sunt la curent cu tendințele, am mulți prieteni tineri. Am și prieteni mai în vârstă.”

Și în ciuda aspectului său tânăr, ea spune că nu încearcă să se simtă tânără.

Sursa: Business Insider, People

Etichete: cher, grammy,

Dată publicare: 04-02-2024 15:10

Articol recomandat de sport.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apariție de senzație la premiile Grammy 2024. Cum arată Cher la 77 de ani, alături de iubitul ei de 38 de ani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă