Prima pagină » Penélope Cruz, apariţie spectaculoasă la show-ul Lancôme de la Muzeul Luvru din Paris

Penélope Cruz, apariţie spectaculoasă la show-ul Lancôme de la Muzeul Luvru din Paris

de Roboțelul @ iDOR.info
penelope-cruz,-aparitie-spectaculoasa-la-show-ul-lancome-de-la-muzeul-luvru-din-paris

Actriţa spaniolă a fost senzaţia serii la prezentarea brandului francez din cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Paris Fashion Week continuă cu show-uri spectaculoase, lansări creative şi întâlniri elegante. Evenimentul casei Lancôme a fost unul exclusivist, organizat în incinta muzeului Luvru din Paris, unde vedete precum Penélope Cruz, Kelly RowlandAmanda Seyfried, Isabella Rossellini, Philippine Leroy-Beaulieu (actriţa din serialul „Emily in Paris”), Emma Chamberlain, Chiara Ferragni, Aya Nakamura şi He Cong au fost invitate să ia parte în front row.

La cei 49 de ani ai săi, actriţa spaniolă Penélope Cruz arată fabulos, iar silueta i-a permis să îmbrace o salopetă din dantelă neagră, pe umeri (amintind un pic de gulerul Carmen, spaniol), cu trenă ataşată care se desfășura în cascadă în spatele ei – ţinută cu care a impresionat ieri audienţa în cadrul photocall-ului Lancome X Louvre pregătit pentru Săptămâna Modei de la Paris.

Un astfel de outfit pe cât de romantic, pe atât de îndrăzneţ, a fost completat de o pereche de cercei lungi, aurii, o pereche de sandale negre cu platformă de la celebrul brand Louis Vuitton şi de un clutch negru şic. Totodată, stylingul a fost unul impecabil: un machiaj de seară clasic, cu liner negru şi ruj roşu, şi o coafură simplă, cu părul prins într-un coc nefinisat, care să lase ţinuta să fie pusă în valoare.

Penélope Cruz la evenimentul Lancome de la Luvru, în cadrul Paris Fashion Week. FOTO: Profimedia

Imaginea 1/3: Penélope Cruz la evenimentul Lancome de la Luvru, în cadrul Paris Fashion Week. FOTO: Profimedia

Tot pe negru a mizat şi cântăreaţa de culoare Kelly Rowland, care a ales o rochie neagră realizată pe corset cu inserţii metalice, tot cu trenă, care i-au complimentat artistei bustul şi silueta. Acest outfit elaborat este o creaţie semnată de designerul libanez de haute couture Nicolas Jebran, mutat la Paris, care lucrează în special pentru ţinutele de red carpet şi de scenă ale celebrităţilor, precum Beyoncé, Thalia, Cardi B, Nicole Scherzinger, Priyanka Chopra.

Kelly Rowland la evenimentul Lancome de la Luvru, în cadrul Paris Fashion Week. FOTO: Instagram

Imaginea 1/4: Kelly Rowland la evenimentul Lancome de la Luvru, în cadrul Paris Fashion Week. FOTO: Instagram

FOTO: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Penélope Cruz, apariţie spectaculoasă la show-ul Lancôme de la Muzeul Luvru din Paris

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă