Prima pagină » Apariție șocantă a unuia dintre cei mai iubiți actori. Starul este pur și simplu de nerecunoscut

Apariție șocantă a unuia dintre cei mai iubiți actori. Starul este pur și simplu de nerecunoscut

de Roboțelul @ iDOR.info
aparitie-socanta-a-unuia-dintre-cei-mai-iubiti-actori.-starul-este-pur-si-simplu-de-nerecunoscut

01-12-2023 | 12:55

Profimedia

Actorul american David Caruso a devenit pur și simplu de nerecunoscut, iar prima sa apariție publică după 7 ani este de-a dreptul șocantă. Starul din ”CSI: Miami”, în vârstă de 67 de ani, s-a lăsat de actorie după terminarea serialului.  

autor

David Caruso nu a mai fost văzut în public din 2016 și s-a retras din actorie încă din 2012, la finalul serialului ”CSI: Miami”, aclamat de critici și public, scrie News.com.au.

Starul în vârstă de 67 de ani, care ajunsese la un moment unul dintre cei mai iubiți actori de televiziune americani și cel mai bine cunoscut pentru rolul locotenentului Horatio Caine din ”CSI: Miami”, a fost văzut zilele trecute cu un look nou, care îl face aproape de nerecunoscut.

Actorul a fost suprins pentru prima dată din 2016 încoace lângă casa lui din San Fernando Valley, în Los Angeles, în timp ce făcea niște comisioane.

Citește și

Caruso a văzut în finalul ”CSI: Miami”, după 232 de episoade, șansa de a face un pas spate din actorie și de a se bucura de viața sa privată. Are un păr mult mai lung decât îl știau fanii și s-a îngrășat.

După ce a renunțat la actorie, David Caruso și-a îndreptat atenția către afacerile cu artă. Și-a deschis o galerie și s-a extins și în industria de îmbrăcăminte, deschizând un butic numit ”Steam on Sunset” în Florida.

În ciuda faptului că a renunțat la actorie, se crede că încă are o pasiune pentru timpul său petrecut pe ecran. ”Are o fotografie cu el din timpul petrecut pe platourile ”CSI: Miami” și o alta de la ”Proof of Life” – două dintre cele mai mari hituri ale sale.

Amândouă sunt agățate în garajul lui”, a spus o sursă pentru Daily Mail.

David Caruso s-a căsătorit de trei ori

În afara ecranului, Caruso a dus o viață agitată, cu trei mariaje la activ. S-a căsătorit prima dată în 1979, cu actrița Cheri Maugans, cunoscută mai ales pentru rolurile din ”Dallas”.

Romantismul lor a luat sfârșit în 1984 și, în același an, s-a căsătorit cu actrița Rachel Ticotin. Cei doi, care au o fiică împreună, s-au despărțit în 1987.

Caruso s-a mai căsătorit o dată în 1996, cu producătoarea Margaret Buckley. Și acest mariaj s-a încheiat, în 2004, dar între timp a avut și o relație cu Liza Marquez, care a devenit mama celor doi copii mai mici ai săi, Marquez și Paloma.

Caruso a cunoscut-o mai târziu pe Amina Tyrone, în 2008, și se crede că perechea a rămas împreună de atunci.

Prima apariție publică a lui David Caruso din ultimii ani vine la doar câteva săptămâni după ce fostul său co-star din ”CSI: Miami”, actorul Evan Ellingson, a fost găsit mort la doar 35 de ani.

Sursa: StirilePROTV

Etichete: actor, star, david caruso, csi: miami, nerecunoscut,

Dată publicare: 01-12-2023 12:42

Articol recomandat de sport.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apariție șocantă a unuia dintre cei mai iubiți actori. Starul este pur și simplu de nerecunoscut

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă