Prima pagină » Blonda care-a eclipsat-o pe Charlene de Monaco de Ziua Națională: este cea mai cool de la palat

Blonda care-a eclipsat-o pe Charlene de Monaco de Ziua Națională: este cea mai cool de la palat

de Roboțelul @ iDOR.info
blonda-care-a-eclipsat-o-pe-charlene-de-monaco-de-ziua-nationala:-este-cea-mai-cool-de-la-palat

De Ziua Națională a Principatului de Monaco, toți ochii au fost ațintiți pe soția Prințului Albert, Prințesa Charlene. Și au pierdut-o din vedere pe una dintre cele mai cool femei regale din Europa…

Ziua Națională în Principatul Monaco, Foto Profimedia (3) jpg

Pe 19 noiembrie, de Ziua Națională a Principatului de Monaco, familia princiară a apărut în formulă completă în fața palatului princiar, pentru a sărbători cum se cuvine cel mai important eveniment din acest oraș-stat.

Cum era de așteptat, Ziua Națională a Principatului de Monaco a prilejuit o nouă apariție publică a Prințesei Charlene, care a fost o prezență cu adevărat șic. Relaxată, zâmbitoare și de-a dreptul strălucitoare, soția Prințului Albert de Monaco a făcut o frumoasă impresie, alegând un look într-o splendidă nuanță de roșu scarlet, care i-a complimentat și nuanța blondă a părului.

Însă o altă blondă superbă i-a făcut o conurență acerbă. Este vorba despre italianca Beatrice Borromeo, nora Prințesei Caroline și soția lui Pierre Casiraghi.

Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi foto Getty Images

Imaginea 1/6: Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi foto Getty Images

Fosta jurnalistă a fost o apariție demnă de nepotul lui Grace Kelly, arătând deosebit de șic într-un costum cu fustă la comandă de la Dior. Tânăra de 38 de ani a optat pentru un costum de catifea de culoarea vinului, emanând căldură confortabilă și profunzime de toamnă.

Beatrice a purtat o jachetă decupată simplu, cu guler mandarin și nasturi centrali negri, prevăzută cu săgeți în talie pentru o modelare subtilă. Nora lui Caroline și-a completat jacheta cu o fustă midi în formă de A asortată și cu o pălărie retro, din aceeași catifea de pluș.

Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi profimedia 0823040867 jpg

Aspectul ei a avut un aer vintage, atemporal, dar tânăra a imprimat ținutei și un ton fresh, îmbinând ansamblul ei cu o geantă de umăr Dior cu efect de piele de crocodil.

Ne place că frumoasa blondă alege mai mereu ținute care se așază foarte natural pe silueta ei subțire și dă dovadă de un bun gust înnăscut, așa cum numai italiencele știu s-o facă.

Foto: Profimedia, Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Blonda care-a eclipsat-o pe Charlene de Monaco de Ziua Națională: este cea mai cool de la palat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google