Prima pagină » OPPO Reno11 se lansează oficial pe data de 23 noiembrie și promite captură Portrait la nivel de SLR

OPPO Reno11 se lansează oficial pe data de 23 noiembrie și promite captură Portrait la nivel de SLR

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-reno11-se-lanseaza-oficial-pe-data-de-23-noiembrie-si-promite-captura-portrait-la-nivel-de-slr

După o serie de apariții în randări, iată că astăzi seria de telefoane OPPO Reno11 are și o dată de lansare bătută în cuie și este vorba despre 23 noiembrie. Evenimentul va avea loc în China și la fel cum s-a întâmplat și cu variantele anterioare din serie, cel mai probabil în primul trimestru din 2024 le vom vedea lansate și internațional. 

Interesant totuși faptul că teaser-ul prin care se anunță debutul este în engleză, semn că show-ul va fi transmis live și publicului global, cu toate că lansarea este în China. Ciudat, nu-i așa? Trecând peste acest detaliu, descoperim că telefoanele vor sosi pe albastru, alb, turcoaz și negru, fiecare cu nume fancy precum Flourite Blue, Moonstone, Turquoise și Obsidian Black.

OPPO Reno11

Acel Moonstone îmi aminteșe de HUAWEI P60 Pro ca pattern. Legat de dotări, vom avea ecran curbat OLED 120Hz pe Reno11 Pro, procesor Snapdragon 8+ Gen1 și baterie de 4700 mAh cu încărcare la 80W pe fir. În spate avem următoarele 3 camere foto: 50 mpx wide, OIS, LYT-700 + 8 mpx ultra-wide + 32 mpx telephoto, zoom optic 2x, IMX709. Primește și difuzoare stereo. 

Reno11 cel de bază va avea un ecran similar dar cu rezoluție mai mică, procesor Dimensity 8200, baterie de 4800 mAh cu încărcare la 67W pe fir și cameră principală Sony LYT-600. Pentru ambele OPPO promite captură Portrait la nivel de SLR. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO Reno11 se lansează oficial pe data de 23 noiembrie și promite captură Portrait la nivel de SLR

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă