Prima pagină » De ce lansează Nothing un telefon accesibil? Vom afla răspunsul curând aparent, conform unui teaser nou (Video)

De ce lansează Nothing un telefon accesibil? Vom afla răspunsul curând aparent, conform unui teaser nou (Video)

de Roboțelul @ iDOR.info
de-ce-lanseaza-nothing-un-telefon-accesibil?-vom-afla-raspunsul-curand-aparent,-conform-unui-teaser-nou-(video)

O companie tech a căror mișcări și lansări merită urmărite este cu siguranță Nothing. Creat de către Carl Pei, cofondator OnePlus, startup-ul a intrat pe piață „timid”, lansând o pereche de căști drept prim produs. A urmat apoi un smartphone cu luminițe foarte interesant, iar în 2023 a sosit un model „ceva mai flagship” care finisa experiența hardware și software oferită. Acum pare că ne pregătim de lansarea unui prim terminal mai accesibil.

E posibil să vă întrebați de ce vrea Nothing să lanseze un model mai accesibil. Ei bine, Phone (2a) a primit recent un prim teaser video pe canalul de YouTube al companiei. Nu e dezvăluită încă data de debut, însă pare că mâine va fi postat un teaser video oficial prin care compania va încerca să explice de ce lansează un astfel de model mai accesibil. 

Până mâine, 13 februarie, cunoaștem câteva detalii cu privire la noul model Nothing. Au apărut pe web imagini cu un prototip pentru Phone (2a), am văzut și o randare realistă ulterior. Acum au ajuns pe web fotografii cu husa noului terminal, astfel că designul pare să fie bătut în cuie. Va primi un soi de modul foto circular cu LED-uri integrate în spate. Va avea deci interfață Glyph, dar e mai simplistă decât în cazul celei integrate pe Phone (1) sau Phone (2). 

Se vehiculează că acest nou model ar costa în jur de 400 de euro la debut, iar specificațiile abordate ar suna cam așa:

  • Display: 6.7 inch, AMOLED, 120 HZ
  • Procesor: Dimensity 7200, GPU Mali G610
  • RAM: 8/ 12 GB
  • Stocare: 128/ 256 GB
  • Baterie: 4500+ mAh cu încărcare la 45W
  • Camera selfie: 32 MP, Sony IMX615
  • Camera principală: 50 MP (Samsung S5KGN9) + 50 MP (Samsung S5KJN1) ultrawide

Mâine aflăm mai multe informații, dar cumva nu mă aștept ca Nothing să prezinte în totalitate terminalul. Lansarea oficială are loc abia în cadrul MWC, iar compania încearcă să creeze hype în jurul debutului.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: De ce lansează Nothing un telefon accesibil? Vom afla răspunsul curând aparent, conform unui teaser nou (Video)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă