Prima pagină » OPPO lansează în România Reno11 F 5G, un smartphone cu ecran fără ramă

OPPO lansează în România Reno11 F 5G, un smartphone cu ecran fără ramă

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-lanseaza-in-romania-reno11-f-5g,-un-smartphone-cu-ecran-fara-rama

OPPO anunţă lansarea pe piaţa din România a smartphone-ului OPPO Reno11 F 5G, cu o cameră triplă ultra-clară de 64MP şi un display de 120Hz AMOLED fără ramă, conform unui comunicat de presă al companiei.

„Designul elegant, subţire şi uşor al Reno11 F 5G radiază personalitate, în timp ce ecranul său captivant, imersiv, alături de funcţionalităţile inteligente îmbunătăţesc considerabil experienţa utilizatorului, ridicând la un alt nivel standardele de utilizare. În plus, cei care achiziţionează noul Reno11 F 5G în prima lună de la lansarea comercială îşi asigură 4 ani de utilizare a smartphone-ului fără bătăi de cap, deoarece beneficiază de un plan de protecţie a bateriei, prin intermediul căruia pot schimba o dată bateria, în termen de 4 ani, dacă aceasta pierde din capacitatea de încărcare”, a declarat Ciprian Mirea, Head of Trade and Product Marketing pentru OPPO în România.

Design cu particule magnetice şi un ecran fără ramă

Având o grosime de doar 7,54 mm, o greutate de 177 g şi un design inedit, noul smartphone OPPO este uşor şi subţire, fiind facil de utilizat chiar şi pe perioade mai lungi.

Pentru varianta Ocean Blue, Reno11 F 5G prezintă un design inovator cu particule magnetice ce creează un efect de valuri strălucitoare, completat de o finisare ce imită sticla. În schimb, opţiunea Palm Green aduce la viaţă tonuri stratificate de verde smarald intens, accentuate de reflexii subtile. Aceste culori sunt realizate prin tehnologia exclusivă OPPO Glow, care include gravarea microscopică a cristalelor minuscule, rezultând o finisare unică care nu doar că străluceşte, dar are şi o textură moale şi netedă la atingere.

Reno11 F 5G dispune de o cameră cu design elegant, denumită Sunshine Ring, care reflectă lumina într-un mod captivant. Pe lângă estetica sa remarcabilă, certificarea IP65 pentru rezistenţă la stropire asigură utilizatorul că telefonul poate face faţă chiar şi unei ploi torenţiale, fără a compromite aspectul sau funcţionalitatea sa.

Pregătit pentru mulţi ani de utilizare, Reno11 F 5G este testat din punct de vedere al calităţii pentru a gestiona 100.000 de apăsări ale tastelor de volum, 200.000 de apăsări de buton de pornire şi 20.000 conectări şi deconectări ale cablului USB-C.

Activat, ecranul AMOLED de 120 Hz al Reno11 F 5G, fără ramă, impresionează cu dimensiunea sa generoasă de 6,7 inch şi calitatea vibrantă a imaginii. O ramă îngustă, de doar 1,47 mm, înconjoară fiecare latură a ecranului, maximizând suprafaţa vizuală disponibilă şi atingând un raport ecran-corp de 93,4%. Această configuraţie oferă o experienţă de vizionare imersivă şi de înaltă calitate.

Cu camera sa triplă ultra-clară de 64 MP şi înregistrarea 4K, Reno11 F 5G este ideal pentru crearea de conţinut foto-video. O cameră principală de înaltă rezoluţie de 64 MP realizează fotografii bogate în detalii, iar camera macro ultra-largă oferă un plus de versatilitate.

Reno11 F 5G vine echipat cu ColorOS 14 care integrează armonios design-ul atractiv cu securitate avansată, eficienţă în productivitate, fiabilitate îmbunătăţită şi durabilitate extinsă.

Prin intermediul File Dock, utilizatorii pot stoca cu uşurinţă imagini, text sau alte tipuri de fişiere pentru a le accesa rapid, folosind funcţia de drag & drop între aplicaţii. Funcţia Smart Touch facilitează capturarea de imagini, text şi chiar extragerea de text din capturi de ecran sau imagini, simplificând procesul de colectare a informaţiilor. Mai mult, funcţia Smart Image Matting permite decuparea rapidă şi eficientă a până la şase subiecţi dintr-o fotografie, salvând automat rezultatul în File Dock. Astfel, imaginea decupată poate fi uşor transformată într-un sticker sau partajată direct cu alte aplicaţii, îmbunătăţind interacţiunea şi partajarea între utilizatori sau aplicaţii.

Cu Trinity Engine, un sistem avansat de optimizare a eficienţei, telefonul oferă performanţă ridicată, iar tehnologia ROM Vitalisation3 oferă o gestiune eficientă a spaţiului de stocare, permiţând economisirea de până la 23GB din capacitatea totală de 256GB a telefonului Reno11 F 5G. Pentru varianta de 128GB, economia de spaţiu poate atinge 11GB. Acestea sunt realizate prin comprimarea datelor neesenţiale şi eliminarea duplicatelor de fişiere, optimizând, astfel, utilizarea spaţiului de stocare disponibil1.

Conectivitate avansată şi garanţia pentru baterie

Reno11 F 5G se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 7050, echipat cu un procesor de 6nm care facilitează utilizarea simultană a multiple aplicaţii, de la jocuri până la înregistrarea de videoclipuri 4K.

Cu o memorie RAM de până la 8GB, plus posibilitatea de a extinde memoria cu încă 8GB, Reno11 F 5G permite desfăşurarea eficientă a mai multor aplicaţii şi jocuri simultan, fără a fi necesară închiderea celor care rulează în fundal. Oferind opţiuni de stocare internă de 128GB sau 256GB, extensibile prin card microSD până la 2TB, utilizatorii au la dispoziţie spaţiu generos pentru a stoca o vastă colecţie de filme şi jocuri pentru utilizare offline, transformând Reno11 F 5G într-un companion ideal pentru călătorii.

Pe lângă aceste caracteristici de conectivitate superioară, Reno11 F 5G dispune şi de o baterie de 5000mAh care asigură energie pentru o zi întreagă de utilizare intensivă. Beneficiind de tehnologie avansată, bateria păstrează o durată de viaţă impresionantă, chiar şi după patru ani de utilizare zilnică. În plus, cu funcţia de încărcare Flash 67W SUPERVOOCTM, bateria poate fi încărcată până la 30% în doar 10 minute şi atinge capacitatea maximă în aproximativ 48 de minute 1, oferind, astfel, o soluţie rapidă şi eficientă pentru reîncărcare.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO lansează în România Reno11 F 5G, un smartphone cu ecran fără ramă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă