Prima pagină » Sony ar putea păstra aceleași camere pe viitorul Xperia 1 VI

Sony ar putea păstra aceleași camere pe viitorul Xperia 1 VI

de Roboțelul @ iDOR.info
sony-ar-putea-pastra-aceleasi-camere-pe-viitorul-xperia-1-vi

Conform unor zvonuri recente de pe Weibo, viitorul flagship Xperia 1 VI de la Sony ar putea veni echipat cu aceleași camere ca predecesorul său, Xperia 1 V. Deși compania nipona s-a concentrat pe optimizări ale modului auto asistat de inteligență artificială, pare că utilizatorii înrăiți nu se vor putea bucura de upgrade-uri hardware pentru setup-ul camerei principale.

Specificațiile foto ar urma să rămână neschimbate:

Camera Xperia 1 V Zvonuri Xperia 1 VI
Principal 48MP, f/1.9, 24mm, 1/1.35″ Identic
Ultra-wide 12MP, f/2.2, 16mm, 1/2.5″ Identic
Telefoto 12MP, f/2.3 (85mm), f/2.8 (125mm), 1/3.5″, zoom continuu Identic

Schimbări software promițătoare, dar hardware neschimbate?

Chiar dacă aceste zvonuri se vor confirma, Sony promite îmbunătățiri semnificative pe partea de software și procesarea imaginilor asistată de inteligența artificială. Cu toate acestea, fanii renumitei divizii Alpha s-ar putea simți dezamăgiți de lipsa unor senzori foto actualizați pentru noul vârf de gamă Xperia.

Este important de menționat că acest zvon provine de pe o platformă chinezească și nu poate fi luat ca atare. Pe măsură ce ne apropiem de lansarea lui Xperia 1 VI, mai multe scăpări de informații ar putea confirma sau infirma aceste speculații.

În orice caz, comunitatea așteaptă cu nerăbdare noul flagship al companiei nipone și urmărește îndeaproape evoluțiile din această privință.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sony ar putea păstra aceleași camere pe viitorul Xperia 1 VI

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă