Prima pagină » Redmi Note 13R apare în imagini, un nou telefon mid-range, auriu și cu muchii înguste pentru ecran

Redmi Note 13R apare în imagini, un nou telefon mid-range, auriu și cu muchii înguste pentru ecran

de Roboțelul @ iDOR.info
redmi-note-13r-apare-in-imagini,-un-nou-telefon-mid-range,-auriu-si-cu-muchii-inguste-pentru-ecran

Sezonul de lansări nu s-a încheiat și cu o lună și jumătate rămasă până la final de an, descoperim că cei de la Xiaomi ne pregătesc lansarea unui nou model mid-range și anume Redmi Note 13R. Detalii despre telefon și imagini avem din partea operatorului China Telecom.

În cazul de față aruncăm o privire asupra modelului pe auriu care are un gradient tip apus, cu reflexii arătoase. Avem și un modul foto generos care mă duce cu gândul la un POCO mai degrabă. Descoperim un port USB Type-C joc, microfonul și grila difuzorului, iar în spate acel modul foto ce găzduiește o cameră foto duală și bliț-ul LED.

Redmi Note 13R Pro

Primim și jack audio 3.5 mm, emițătorul infraroșu și vedem că telefonul are un corp cu muchii plate și colțuri rotunjite. Cât despre dotări, vom primi ecran de 6.67 inch, FHD+, decupaj selfie picătură, baterie de 5000 mAh cu încărcare la 33W și cameră selfie de 16 mpx.

Cea din spate are 108 mpx wide + 2 mpx bokeh sau macro. Telefonul ar primi procesor Snapdragon 4 Gen2, 12 GB RAM și Android 13 va rula din fabrică. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Redmi Note 13R apare în imagini, un nou telefon mid-range, auriu și cu muchii înguste pentru ecran

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type