Prima pagină » Seria de telefoane Redmi K70 apare în fotografii hands-on; Varianta Pro surprinde prin margini maigroase?

Seria de telefoane Redmi K70 apare în fotografii hands-on; Varianta Pro surprinde prin margini maigroase?

de Roboțelul @ iDOR.info
seria-de-telefoane-redmi-k70-apare-in-fotografii-hands-on;-varianta-pro-surprinde-prin-margini-maigroase?

Peste doar două zile Redmi urmează să anunțe noua serie de telefoane K70 în China. Recent am avut parte de teasere oficiale prin care designul terminalelor din serie era dezvăluit. Totuși, azi au apărut pe web fotografii hands-on cu telefoanele. În mod paradoxal, pare că varianta Pro din serie are margini mai groase în jurul display-ului față de varianta de bază. Mai jos avem imaginile!

Aspectul general al telefoanelor e cunoscut, împărțind multe dintre dotări. Atât Redmi K70, cât și varianta Pro primesc 3 senzori foto și un bliț ELD în partea din spate. Există un display plat în partea din față, exact cum am văzut în teasere. Aici apare o surpriză. Pare că varianta Pro are margini mai groase decât cea de bază. Se observă acest lucru în special în cazul acelei „bărbii” din partea de jos.

Există totuși și vești bune. Compania a anunțat că Redmi K70 Pro va primi un display extrem de luminos. Va atinge 4000 de nits în peak. Vorbim despre un ecran AMOLED de 6.7 inch cel mai probabil, cu rezoluție 1.5K sau 2K și refresh rate crescut. Dacă vreți o comparație, iPhone 15 Pro Max atinge 2000 nits, iar OnePlus a anunțat că următorul său flagship va avea un display produs de către BOE ce atinge o luminozitate de 2600 nits în peak.

Redmi K70 Pro pare a fi un flagship în toată regula. Sub capotă vom găsi un procesor Snapdragon 8 Gen3, în spate un senzor foto de top, iar corpul pare fabricat din sticlă și metal. În configurație de top sosește cu 24 GB de RAM și 1 TB de stocare.

Aflăm mai multe detalii pe 29 noiembrie!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Seria de telefoane Redmi K70 apare în fotografii hands-on; Varianta Pro surprinde prin margini maigroase?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă