Prima pagină » vivo X100 se lansează oficial pe 13 noiembrie; Sosește și smartwatch-ul vivo Watch 3, care va rula Blue OS

vivo X100 se lansează oficial pe 13 noiembrie; Sosește și smartwatch-ul vivo Watch 3, care va rula Blue OS

de Roboțelul @ iDOR.info
vivo-x100-se-lanseaza-oficial-pe-13-noiembrie;-soseste-si-smartwatch-ul-vivo-watch-3,-care-va-rula-blue-os

Leak-uri legate de seria vivo X100 au ajuns pe web încă de acum câteva luni. Totuși, doar azi vivo a anunțat oficial că lansarea lineup-ului va avea loc pe 13 noiembrie în China. Mai aflăm că alături de terminale va sosi și un smartwatch care va rula un sistem de operare nou numit Blue OS. Mai jos avem detalii.

Ciudat mi se pare că un leak din trecut arăta că debutul ar avea loc pe 17 noiembrie. Pare că evenimentul a fost reprogramat, însă, iar vivo a hotărât să îl organizeze pe 13 noiembrie. Interesant e că va sosi și un smartwatch numit vivo Watch 3 care va rula Blue OS. De asemenea, în cadrul conferinței va fi prezentat și noua interfață grafică Origin OS 4.0.

Sunt șanse mari să debuteze doar vivo X100 și X100 Pro, varianta de top vivo X100 Pro+ urmând să sosească mai târziu. Totuși, vorbim despre cameraphone-uri de excepție care vor concura cu flagship-uri importante în 2024. vivo X100 va sosi pe mai multe nuanțe: alb, negru, turcoaz, roșu și portocaliu.

Pe partea de design apare o diferență notabilă față de predecesor, modulul foto circular fiind acum centrat. Mai știm că telefoanele ar primi un procesor MediaTek Dimensity 9300 de la MediaTek, un cipset performant care va fi prezentat oficial pe 6 noiembrie. 

vivo X100, varianta de bază din serie, primește cameră principală cu senzor Sony IMX920 în partea din spate. El va fi echipat cu o baterie de 5100 mAh, iar alimentarea se va realiza pe fir la 120W. Varianta Pro din serie va găzdui o baterie de 5400 mAh, iar acest terminal va aduce și suport pentru încărcare wireless la 50W. 

Varianta Pro primește un senzor foto principal Sony IMX989, unul periscopic de 64 MP pentru zoom, dar și un senzor ultrawide Sony IMX663. Șanse mari ca vivo X100 Pro să ajungă la nivel global, fiind succesor direct pentru vivo X90 Pro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: vivo X100 se lansează oficial pe 13 noiembrie; Sosește și smartwatch-ul vivo Watch 3, care va rula Blue OS

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă