Prima pagină » 5 jocuri care se lansează în decembrie 2023

5 jocuri care se lansează în decembrie 2023

de Roboțelul @ iDOR.info
5-jocuri-care-se-lanseaza-in-decembrie-2023

Surprinzător, dar în luna decembrie se lansează un singur joc foarte titrat. Am mai aflat de câteva alte jocuri ce ar putea fi bune, inclusiv o strategie RTS în universul Terminator, în lumea distrusă în care te lupți cu roboții lui Skynet.

De bază, însă, este noul Avatar.

Avatar: Frontiers of Pandora – 7 decembrie

Epic, PlayStation. Un joc AAA de la Ubisoft care are loc într-o zonă încă neexplorată de filme din Pandora. Te lupți cu oamenii răi care vor să fure resursele oamenilor albaștri, îmblânzești animale, explorezi Pandora.

În teoria sună bine de tot și jocul arată extraordinar, planeta Pandora fiind spectaculoasă. Na, ca în filme.

Jocul este făcut de Ubisoft, așa că sper ca va scăpa măcar parțial de formula din Far Cry/AC legată de “cucerit” zone, distrus forturi șamd. Rețeta aceea parcă s-a suprasaturat.

The Day Before – 7 decembrie

Steam. Jocul este unul multiplayer într-o lume distrusă de hoarde de zombies. Se lansează în early access la această dată și nu îmi este clar dacă te lupți cu alți jucători pe o hartă plină și de zombie sau dacă este un co-op împotriva acelorași zombie.

Pare interesant, însă, și dacă este bine făcut ar putea atrage mulți jucători.

Terminator Dark Fate Defiance – 7 decembrie

Steam. Really, un joc de strategie real-time în lumea Terminator? Îl poți bate pe Skynet? Pe Legion, de fapt, în acest joc.

Campania single-player te pune să joci de partea oamenilor împotriva roboților, dar în skirmish poți alege dintre 3 tabere, fiecare cu unități proprii.

Warhammer 40.000: Rogue Trader – 7 decembrie

Steam, PlayStation. Jocul este un RPG turn-based izometric făcut în universul Warhammer. Se promite o poveste bună, poate fi un joc de interes pentru fanii Dragon Age, Baldur’s Gate și altele.

Stargate Timekeepers – 12 decembrie.

Steam. Un joc Stargate? Și care nici nu apare pe 7 decembrie, precum toate celelalte? Weird!

Timekeepers este un joc de tactică, similar ca stil cu Commandos: Behind Enemy Lines sau mai recentul Shadow Gambit cu pirați. Ai o echipă de oameni, fiecare cu abilități diferite, și 14 niveluri pe care joci. Inamicii au rute de patrulare, câmpuri vizuale clar definite, trebuie să găsești calea cea mai bună pentru a “demonta” totul.

Stargate: Timekeepers departs from the end of season 7 of the Stargate SG-1 main plot to create an original story, unfolding over 14 narrative-rich missions. Your adventure starts during the Battle of Antarctica, where Commander Eva McCain and her team are supporting the SG-1 against Anubis’s fleet.

Sometime later, Eva and her team of specialists are tasked with a new mission in the Stargate universe: help the Jaffa Resistance, prevent brutal rituals, strike against Moloc’s army, and seek an alliance with the Unas.

Natural leader and long-time soldier, Eva McCain is a master of automatic rifles. Extremely agile and an expert sniper, Max Bolton can hide in a gillie suit to find the perfect spot to take down enemies from long distances. Sam Watson, trained spy and technical officer, is an expert on alien gadgetry. Derreck Harper’s drones carry out some of the most difficult tasks, including healing allies and deactivating hostile electronic devices. The core team from Tau’ri makes friends along the way: A’ta, Jaffa rebel and sneaky thief, carries a Ma’tok staff for short-range combat. Xugga, a powerful yet good-natured Unas veteran, joins your team – along with a little friend.

Nu pariez pe niciunul dintre ele. Avatar are cele mai mari șanse să fie un joc popular, dar aștept review-urile.

Notabil este și că în decembrie se lansează Death Stranding pe iOS și MacOS, dar aveți nevoie de iPhone 15 sau de iPad cu M1 sau de laptopuri cu minim M1 la bord. Resident Evil 4 se lansează tot în această lună pe iPhone 15.

Pe 7 decembrie noaptea are loc și show-ul The Game Awards, care a devenit cel mai important premiu din industria de gaming. Este un moment când se arată în premieră jocuri noi. Nominalizările la premii le puteți vedea aici, puteți și vota pentru ele dacă vreți.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: 5 jocuri care se lansează în decembrie 2023

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă