Prima pagină » Coduri telefonice importante. Ține minte pentru că este util

Coduri telefonice importante. Ține minte pentru că este util

de Roboțelul @ iDOR.info
coduri-telefonice-importante.-tine-minte-pentru-ca-este-util

Unul dintre avantajele incontestabile ale Android este capacitatea de a personaliza dispozitivul. Sistemul Google permite editarea avansată a diferitelor opțiuni, precum și modelarea funcționării sistemului și accesul la funcții și indicatoare ascunse.

Multe dintre ele pot fi accesate după introducerea codurilor corespunzătoare. Coduri secrete pentru Android Ele ne permit să găsim informații detaliate, dar ascunse despre telefonul nostru. Acesta nu este doar numărul IMEI, ci și multe alte informații care nu sunt mai puțin importante. Să aruncăm o privire la codurile utile care merită să știm dacă avem un telefon Android.

Mai jos veți găsi o listă cu cele mai interesante și importante pictograme pe care le puteți folosi pe Android.

Informații și statistici despre utilizarea telefonului – *#*#4636#*#*

Prima pictogramă ne va permite să accesăm un meniu bogat de diferite tipuri de statistici prezente pe telefonul nostru. Acestea conțin o mulțime de informații despre starea sistemului, versiunile individuale ale driverului și consumul bateriei. Mai ales ultimul rămas buncadruEterul poate fi util.

Dar asta nu este tot, pentru că informațiile și statisticile includ și detaliile conexiunii noastre WiFi. De asemenea, veți putea să faceți ping și multe altele.

Număr IMEI de telefon – cod *#06#

IMEI înseamnă International Mobile Equipment Identity. Acesta este un număr de identificare din 15 cifre atribuit fiecărui dispozitiv mobil, inclusiv telefoane mobile, smartphone-uri, tablete și modemuri. Numărul IMEI este unic pentru fiecare dispozitiv Este folosit pentru a identifica dispozitivul în rețeaua mobilă.

Puteți găsi numărul IMEI pe cutia dispozitivului, în manualul de utilizare și în setările dispozitivului. De asemenea, îl puteți găsi introducând codul #06# pe tastatura telefonului. De ce numărul IMEI? Va fi util în mai multe cazuri:

  • Identificați dispozitivul
  • Blocați-vă telefonul după furt
  • Verificați compatibilitatea rețelei mobile

Codul adresei MAC a telefonului – *#*#232338#*#*

O adresă MAC, sau Media Access Control, este un identificator unic de 12 cifre atribuit fiecărui dispozitiv din rețea, inclusiv unui telefon mobil. Adresa MAC este utilizată pentru a identifica un dispozitiv dintr-o rețea locală (LAN). De ce să vă verificați adresa MAC? Acest lucru poate fi util atunci când dorim să ne ascundem adresa reală, motiv pentru care trebuie să o știm mai întâi.

Diagnosticare Servicii Google Play – *#*#426#*#*

Când observăm că Serviciile Google Play nu funcționează corect, putem efectua diagnosticarea acestuia. Acest lucru poate ajuta la rezolvarea unor probleme și la ca aceste aplicații de sistem să funcționeze din nou corect.

Cod de resetare din fabrică pentru telefon – *#*#7780#*#*

Resetarea din fabrică a telefonului, numită și „resetare din fabrică”, este procesul de restaurare a dispozitivului la setările din fabrică. Aceasta implică ștergerea tuturor datelor de pe dispozitiv, inclusiv fotografii, videoclipuri, aplicații, contacte și alte informații. Este util atunci când telefonul nostru se blochează și vrem să o luăm de la capăt. Vă rugăm să rețineți că vom pierde toate datele în acest fel.

Cum să faci un număr nelistat? – *31#

Un număr blocat ne permite să ne ascundem numărul de destinatarul apelului. Pentru a-l utiliza o singură dată, introduceți codul *31# pe ecranul de selecție a numărului, urmat de numărul pe care doriți să-l apelați după semnul #. Trebuie remarcat faptul că comunicarea va fi imposibilă dacă destinatarul este împiedicat să primească apeluri de la numere restricționate.

Introducerea codurilor pe Android este ușor. Le vom introduce pe toate pe ecranul de introducere a numărului, la fel ca atunci când vrem să apelăm un anumit număr. Este de remarcat faptul că pictogramele Android au o structură specifică, de exemplu prima literă este un asterisc

urmată de #. coduri Android

Sunt combinații de taste secrete care pot fi folosite pentru a efectua anumite sarcini sau pentru a accesa funcții ascunse. Datorită lor, vom putea folosi opțiuni neevidente, dar utile.

  • În cele din urmă, să aruncăm o privire la alte coduri care ar putea fi, de asemenea, utile: *#*#2664#*#*
  • – Test ecran tactil *#*#0842#*#*
  • – Testarea vibrațiilor și a semnalelor luminoase *#*#232339#*#*
  • – Test Wi-Fi *#*#3264#*#*
  • – Informații RAM *#*#273282*255*663282*#*#*

– Faceți o copie de rezervă a suportului media pe dispozitivul dvs

Dius Fidus

„Fanatic pe tot parcursul vieții. Cititor devotat. Jucător. Antreprenor extrem.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Coduri telefonice importante. Ține minte pentru că este util

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă