Prima pagină » Anamaria Prodan a semnat cu Antena 1! Ce show va prezenta alături de cei trei copii ai săi: Nimeni nu ne poate pune stop. După mine, potopul!

Anamaria Prodan a semnat cu Antena 1! Ce show va prezenta alături de cei trei copii ai săi: Nimeni nu ne poate pune stop. După mine, potopul!

de Roboțelul @ iDOR.info
anamaria-prodan-a-semnat-cu-antena-1!-ce-show-va-prezenta-alaturi-de-cei-trei-copii-ai-sai:-nimeni-nu-ne-poate-pune-stop.-dupa-mine,-potopul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Viața Anamariei Prodan s-a schimbat radical după divorțul scandalos de Laurențiu Reghecampf. Deși nu a traversat deloc o perioadă bună și a suferit mult timp, atât ea, cât și familia ei, mai ales copiii, acum se bucură de succes pe toate planurile. Nu, nu doar pe plan personal, ci și pe cel profesional a dat lovitura!

Anamaria Prodan a semnat cu Antena 1! Ce show va prezenta alături de cei trei copii ai săi: 'Nimeni nu ne poate pune stop. După mine, potopul!'

Anamaria Prodan a semnat cu Antena 1! Ce show va prezenta alături de cei trei copii ai săi: 'Nimeni nu ne poate pune stop. După mine, potopul!'

Vezi galeria foto Arrow_read_more

Citește și: Anamaria Prodan a fost desemnată Femeia anului 2023. Impresara, o nouă aluzie către Reghe: „Eu și copiii mei suntem acolo sus, nu ne vom mai uita vreodată în jos, după năluci’ / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, apariție execentrică la Elle Style Awards 2023, alături de fiica ei. Ce designer internațional a îmbrăcat-o și ce face de Sărbători: „Aș merge la capătul lumii cu…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Vlad Musta de la Vocea României 2023. A ajuns în echipa Irinei Rimes după ce a fost eliminat de Smiley

Citește și: Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său, Mihai, după ce nu și-au vorbit 6 ani: ‘Zici că mi-a ridicat Everest de pe umeri. Eram ferm convins că nu voi face pasul, dar…’

În ultima vreme, Anamaria Prodan a ținut primele pagini ale ziarelor cu cele mai noi proiecte ale sale. Ei bine, au trecut doar câteva săptămâni de când a anunțat că face și ea Podcast-uri cu numeroase nume mari, și azi a mai dat o mare veste. Impresara a semnat cu Antena 1, alături de cei trei copii ai săi, astfel că în curând vor fi protagoniștii unui reality show, arătându-și viața fără a ascunde vreun detaliu.

Eu am spus că Anamaria Prodan e unică! Eu și familia mea mergem mai departe atât de mândri și de demnim încât nimeni nu se poate pune stop nici în 100.000 de vieți. După mine, potopul‘, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!.

Din primele informații apărute, reality show-ul cu Anamaria Prodan și copiii ei se anunță a fi producția numărul 1 a trustului, iar filmările au început deja. După ce va avea loc premiera noului show TV, viața impresarei și a copiilor ei va fi filmată zi de zi, pas cu pas, totul fiind la vederea tuturor. Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre râvnitul show, însă este de la sine înțeles că audiența va fi una mare.

Anamaria Prodan: ‘Eu nu-s o prezență ieftină absolut deloc’

Anamaria Prodan a oferit recent primele declarații despre noul ei proiect, însă nu a dat prea multe detalii momente, nici despre ceea ce vor vedea fanii și nici despre onorariul pe care-l primește, mai ales că prezențele ei nu sunt deloc ieftine. În urmă cu câteva zile, întrebată de suma pe care a primit-o pentru participarea ei la America Express, aceasta a ținut să precizeze că nu o să vorbească niciodată de sume, dar a explicat că pentru o sumă de 2500 de euro, ea nu face nimic, astfel că e de la sine înțeles câți bani a primit.

„Nimeni nu are cum să știe și nu este normal să se știe onorariul meu sau al altcuiva. Speculațiile ziarelor sunt mii și făcute pe spatele celor ce-s cei mai puternici. Eu nu-s o prezență ieftină deloc și nici nu am să fiu, căci mi-am construit un nume în foarte mulți ani, cu sacrificii enorme. 

Eu pentru 2500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe Internet, pe conturile mele de socializare.Prin urmare, speculațiile presei mă distrează. Ce bani câștig eu este strict problema mea. Și este personală suma!’, a declarat Anamaria Prodan zilele trecute.

Sursă foto: Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Libertatea.ro

Fanatik

dinpopor.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Anamaria Prodan a semnat cu Antena 1! Ce show va prezenta alături de cei trei copii ai săi: Nimeni nu ne poate pune stop. După mine, potopul!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă