Prima pagină » Lenovo lansează noile laptopuri ThinkPad și IdeaPad cu procesoare Intel Core Ultra – Economica.net

Lenovo lansează noile laptopuri ThinkPad și IdeaPad cu procesoare Intel Core Ultra – Economica.net

de Roboțelul @ iDOR.info
lenovo-lanseaza-noile-laptopuri-thinkpad-si-ideapad-cu-procesoare-intel-core-ultra-–-economica.net

”Fie că sunt utilizate pentru afaceri sau pentru petrecerea timpului liber, aceste laptopuri Lenovo sunt printre primele modele care conduc o revoluție AI PC care va schimba fundamental modul în care oamenii creează, colaborează și interacționează cu computerele. Concepute pentru a le oferi utilizatorilor cele mai diverse experiențe pentru PC de până acum, ThinkPad X1 și IdeaPad Pro 5i îi vor ajuta pe aceștia să adopte o nouă generație de AI computing”, arată compania într-un comunicat.

Laptopurile Lenovo cu procesoare Intel Core Ultra au trei motoare de calcul: CPU (Unitate centrală de procesare), GPU (Unitate de procesare grafică) și NPU (Unitate de procesare neurală), care pot gestiona sarcinile AI PC într-un mod eficient și inteligent.

Potrivit producătorului, utilizatorii au parte de fluxuri de lucru în aplicații software acceptate, cum ar fi Zoom (pentru care ThinkPad X1 Carbon și ThinkPad X1 2-in-1 sunt singurele laptopuri certificate), Microsoft Teams, Studio Effects, Adobe Lightroom și multe altele. Aparatele au funcționalități precum predicție text, estompare fundal, transcrieri întâlniri și mailuri de tip conspect. Noile funcții vor ajuta utilizatorii să facă rezumatul unei pagini web, să compună un e-mail, să modifice setările și să activeze noi experiențe în aplicații, inclusiv Paint, Snipping Tool și multe altele.

Lenovo transformă computerele și dispozitivele pe care le oferă pe piață pentru a oferi soluții AI personalizate. Pentru a produce această schimbare fundamentală în segmentul calculatoarelor personale, Lenovo lucrează cu parteneri strategici.

În plus, Lenovo a anunțat extinderea portofoliului de cloud hibrid, echipat cu următoarea generație de procesoare scalabile Intel Xeon. Acest portofoliu oferă o nouă platformă pregătită pentru inteligența artificială, cu performanțe îmbunătățite, cele mai recente acceleratoare și noile servicii profesionale Lenovo pentru inteligența artificială, un pas important în conturarea unei abordări AI hibride dinamice la nivel de modele publice, private și fundamentale.

Disponibilitate și prețuri în EMEA

  • Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 va fi disponibil începând cu aprilie 2024, cu un preț de pornire estimat de 1.679 EUR (fără TVA).
  • Lenovo ThinkPad X1 2-in-1 Gen 9 va fi disponibil începând cu aprilie 2024, cu un preț de pornire estimat de 1.879 EUR (fără TVA).
  • Lenovo IdeaPad Pro 5i (16″, 9) va fi disponibil începând cu sfârșitul lunii decembrie 2023, cu un preț de pornire estimat de 1.099 EUR (TVA inclus).
  • Monitorul Lenovo ThinkVision 3D va fi disponibil pe anumite piețe începând cu mijlocul lunii martie 2024, cu un preț de pornire estimat de 3.000 EUR (TVA inclus).
  • Lenovo USB-C Dual Display Travel Dock va fi disponibil începând cu mijlocul lunii aprilie 2024, cu un preț de pornire estimat de 89 EUR (fără TVA).
  • Căștile Lenovo Wireless VoIP vor fi disponibile începând cu mijlocul lunii mai 2024, cu un preț de pornire estimat de 99 EUR (fără TVA).




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lenovo lansează noile laptopuri ThinkPad și IdeaPad cu procesoare Intel Core Ultra – Economica.net

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă