Prima pagină » Babs, asaltată cu mesaje după ce a postat o fotografie pe Instagram. Fanii au crezut că s-a împăcat cu Dorian Popa | PRO TV

Babs, asaltată cu mesaje după ce a postat o fotografie pe Instagram. Fanii au crezut că s-a împăcat cu Dorian Popa | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
babs,-asaltata-cu-mesaje-dupa-ce-a-postat-o-fotografie-pe-instagram.-fanii-au-crezut-ca-s-a-impacat-cu-dorian-popa-|-pro-tv

Claudia Iosif, cunoscută de publicul larg sub pseudonimul Babs, a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, după ce a postat pe Instagram o fotografie de Crăciun.

​Babs este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, aceasta făcându-se remarcată în momentul în care a început o relație cu Dorian Popa. Cei doi, deși formau un cuplu extrem de solid, s-au despărțit înainte cu puțin timp ca artistul să fie prins conducând sub influența cannabis-ului. 

Acum, Babs a creat un val de reacții online, după ce s-a fotografiat alături de un cățel care semăna izbitor cu Cheluțu, patrupedul pe care ea și fostul ei iubit l-au îngrijit împreună, considerându-l „copilul” lor.

Aceasta a primit nenumărate mesaje în care a fost întrebată dacă s-a împăcat cu Dorian și dacă în fotografie este, într-adevăr, Cheluțu. 

„E chelutzu?”/ „Cheluțu?”/ „Merry Hatzmas cu Cheluțu!”/ „A fost @eusuntdorian sa te colinde?”, sunt câteva dintre mesajele pe care Babs le-a primit în ziua de Crăciun, în secțiunea de comentarii de la postarea sa.  

Deși fanii așteptau explicații, vedeta nu a răspuns întrebărilor. 

​La cine a rămas Cheluțu, după despărțirea dintre Babs și Dorian Popa

La scurt timp după ce Dorian Popa și Babs au anunțat despărțirea, fanii au fost curioși să afle ce se va întâmpla cu patrupedul familiei, Cheluțu. 

„Ți-e dor de Cheluțu? Doar Dorian îl ține pe Cheluțu sau îl mai iei și tu? Ai de gând să-și mai cumperi un animal de companie?”, au fost două dintre întrebările pe care internauții i le-au adresat lui Babs.

Babs a răspuns:

„Foarte mult! Coparenting. Aș vrea o Cheluță, dar un pui necesită timp și dedicare, iar acum am o perioadă foarte aglomerată.”, a răspuns Babs.

Sursă foto: Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Babs, asaltată cu mesaje după ce a postat o fotografie pe Instagram. Fanii au crezut că s-a împăcat cu Dorian Popa | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă