Prima pagină » Honor X7b a debutat! Smartphone accesibil ce sosește la nivel global cu senzor foto de 108 MP și baterie mare, de 6000 mAh

Honor X7b a debutat! Smartphone accesibil ce sosește la nivel global cu senzor foto de 108 MP și baterie mare, de 6000 mAh

de Roboțelul @ iDOR.info
honor-x7b-a-debutat!-smartphone-accesibil-ce-soseste-la-nivel-global-cu-senzor-foto-de-108-mp-si-baterie-mare,-de-6000-mah

Honor își mărește portofoliul de produse la nivel global, fiind anunțat un nou telefon de buget. E vorba despre un model 4G LTE de această dată cu cameră de 108 MP în partea din spate și baterie generoasă, de 6000 mAh, sub capotă.  Avem toate detaliile despre acest terminal accesibil în rândurile de mai jos.

Honor X7b aduce un display IPS LCD de 6.8 inch în diagonală. Panoul oferă rezoluție Full HD+, refresh rate de 90Hz, iar acesta e certificat TUV Rheinland, emisiile de lumină albastră fiind minime. Ecranul e plat, în partea de jos descoperim o mică bărbie specifică terminalelor midrange, iar sus o cameră selfie de 8 MP integrată în decupaj bulină. Corpul e fabricat din plastic, iar în spate se află un senzor principal de 108 MP cu deschidere F/1.8, fără OIS. E acompaniat de un senzor de 5 MP ultrawide cu deschidere F/2.2 și unul macro de 2 MP.

Interesant e că Honor X7b aduce o baterie de 6000 mAh. Compania spune că aceasta oferă 18 ore de playback video, 24 de ore de brosing sau 69 de ore de playback muzical. Se încarcă prin port USB-C la 35W prin intermediul încărcătorului cu tehnologie Honor SuperCharge pe care îl vom găsi în pachet.

Sub capotă găsim și un procesor Snapdragon 680 4G, 6 GB sau 8 GB de memorie RAM, 128 GB sau 256 GB de stocare. Terminalul rulează Android 13, iar interfața MagicOS 7.2 e aplicată peste.

Honor X7b vine pe nuanțele Flowing Silver, Emerald Green, Midnight Black, iar prețul de comercializare ar fi în jur de 229 de euro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Honor X7b a debutat! Smartphone accesibil ce sosește la nivel global cu senzor foto de 108 MP și baterie mare, de 6000 mAh

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type