Prima pagină » OPPO Find X7 Ultra ar putea fi singura variantă din noua serie de top care va primi conectivitate prin satelit

OPPO Find X7 Ultra ar putea fi singura variantă din noua serie de top care va primi conectivitate prin satelit

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-find-x7-ultra-ar-putea-fi-singura-varianta-din-noua-serie-de-top-care-va-primi-conectivitate-prin-satelit

E puțin bizar să auzim despre o variantă „Ultra” de la OPPO. Vorbim despre o premieră în cazul în care compania va anunța un asemenea flagship. Totuși, apar azi zvonuri cu privire la această variantă exclusivă. Tipster-ul Digital Chat Station susține ca ar fi singura versiune din noua serie de top care va primi conectivitate prin satelit. Mai jos am toate detaliile cunoscute.

Se vehiculează că noua serie Find X7 ne-ar aduce o variantă de bază cu procesor Dimensity 9300 și zoom optic 3X. Varianta Pro din lineup primește CPU Snapdragon 8 Gen 3, cameră duală periscopică, astfel că vom primi zoom optic 3X + 6X. Nu e clar ce ne aduce varianta „Ultra” în afară de conectivitate prin satelit, din păcate.

OPPO a anunțat deja că dorește să aducă acest feature pe smartphone-urile din portofoliu. Totuși, până acum nu au fost dezvăluite modelele care vor beneficia de această opțiune. Digital Chat Station e tipster-ul care a oferit detaliile recent. Ciudat e că această versiune „Ultra” nu a avut parte de scăpări, nu a primit certificări momentan. Mulți cred că va împărți o parte dintre specificații cu modelul Pro din serie.

Până acum am aflat că varianta Pro vine cu display de 6.82 inch în diagonală cu rezoluție 2K și refresh rate de 120Hz. Va primi un display curbat pe 4 laturi, iar senzorul pentru amprente va fi optic. Ar primi și un buton nou pentru shortcut-uri, similar cu cel oferit de către Apple pe iPhone 15 Pro / Pro Max. 

Seria OPPO Find X7 nu a primit încă dată de lansare. Se crede că terminalele vor debuta în luna ianuarie a anului 2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO Find X7 Ultra ar putea fi singura variantă din noua serie de top care va primi conectivitate prin satelit

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă