Prima pagină » Demi Moore, seducătoare într-o rochie mini și cu părul lung, desfăcut. Pantofii cu toc înalt și machiajul clasic au subliniat look-ul șic

Demi Moore, seducătoare într-o rochie mini și cu părul lung, desfăcut. Pantofii cu toc înalt și machiajul clasic au subliniat look-ul șic

de Roboțelul @ iDOR.info
demi-moore,-seducatoare-intr-o-rochie-mini-si-cu-parul-lung,-desfacut.-pantofii-cu-toc-inalt-si-machiajul-clasic-au-subliniat-look-ul-sic

Articol publicat 02 februarie 2024

Demi Moore, actrița din „Ghost”, în vârstă de 61 de ani, continuă să impresioneze cu aparițiile sale. Invitată la „The Late Show With Stephen Colbert”, în New York, vedeta americană a cucerit din nou publicul. 

Actrița nominalizată la Globul de Aur își promovează în această perioadă cel mai recent proiect, serialul „Feud: Capote vs. The Swans”. 

Demi, care a devenit recent bunică, a emanat eleganță într-o rochie blazer neagră, cu decupaje transparente în laterale și fixată cu nasturi în față. Moore a asortat o pereche de pantofi negri cu toc, cercei delicați și a optat pentru un machiaj clasic, în timp ce și-a lăsat desfăcut părul negru și lung. Evident, din brațele ei nu a lipsit simpatica Pilaf.

În „Feud: Capote vs. The Swans”, Demi Moore apare alături de Naomi Watts, Diane Lane, Chloe Sevigny, Calista Flockhart, Molly Ringwald și Tom Hollander.

Demi Moore și pofta ei de viață sunt molipsitoare. În costum de baie, într-o excursie care a încărcat-o cu energie

Demi Moore is Spotted Arriving to The Stephen Colbert Show in New York City

Demi Moore. Stephen Colbert Show. New York City. Profimedia

Potrivit descrierii acestui serial, „renumitul scriitor Truman Capote (Tom Hollander) se înconjoară de un grup de femei din înalta societate, persoane bogate și pline de farmec, cele care au definit o eră a New York-ului și pe care le-a poreclit ‘lebedele’. Vrăjit și captivat de acestea, Capote pătrunde în viața lor, împrietenindu-se cu ele și devenind confidentul lor, doar pentru a le trăda în cele din urmă, printr-o portretizare subțire, voalată a vieții lor, dezvăluindu-le cele mai intime secrete…”.

Seria se bazează pe cartea intitulată „Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era”, scrisă de Laurence Leamer.

Demi este Ann Woodward, o faimoasă actriță, evitată mai apoi, după moartea soțului ei, de înalta societate din New York.

Demi Moore. „Feud: Capote Vs. The Swans” (2024). Profimedia

Despre acceptarea acestui rol „complicat”, Moore a declarat: „Cred că există o mare responsabilitate atunci când spui da interpretării unei persoane reale. A fost foarte important pentru mine să onorez adevărul cât mai mult posibil și toate cercetările pe care le-am făcut…  și-a ucis ea soțul sau a fost un accident?”.

„Cred că după ce Ann a trăit o viață în care a fost respinsă adesea, în sensul în care nu s-a ridicat niciodată la standardele nimănui, pur și simplu nu s-a potrivit niciodată cu acea stratosferă socială”.  Starul din „Propunere indecentă” a adăugat că în cele din urmă afirmațiile lui Truman despre ea au fost cu adevărat „cuiul bătut în sicriu”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Demi Moore, seducătoare într-o rochie mini și cu părul lung, desfăcut. Pantofii cu toc înalt și machiajul clasic au subliniat look-ul șic

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă