Prima pagină » Demi Moore, mărturisiri despre bătălia lui Bruce Willis cu demența: Trebuie să uiți cine a fost!

Demi Moore, mărturisiri despre bătălia lui Bruce Willis cu demența: Trebuie să uiți cine a fost!

de Roboțelul @ iDOR.info
demi-moore,-marturisiri-despre-batalia-lui-bruce-willis-cu-dementa:-trebuie-sa-uiti-cine-a-fost!

Articol publicat 01 februarie 2024

Demi Moore, actrița în vârstă de 61 de ani, a făcut declarații despre ce înseamnă să ai grijă de o persoană diagnosticată cu demență, în contextul în care fostul ei soț luptă cu această boală de aproape doi ani.

Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, a renunțat la actorie în 2022, după ce a fost diagnosticat cu afazie. În februarie 2023, Moore și actuala lui soție au dezvăluit că boala lui s-a agravat, acesta fiind diagnosticat cu demență frontotemporală.

Citește și:  Starea lui Bruce Willis se degradează accelerat. Un prieten apropiat spune că actorul nu mai poate citi și nu mai poate vorbi normal

În cadrul emisiunii „Radio Andy”, prezentatorul Andy Cohen, în vârstă de 55 de ani, a întrebat-o pe actriță dacă are vreun mesaj pentru persoanele care au în familie pe cineva care suferă de demență, iar aceasta a reacționat imediat.

Bruce Willis

Bruce Willis / Foto: Profimedia

„Cred că cel mai important lucru pe care aș putea să-l împărtășesc este că ar trebui să accepte prin ce trec, să respecte asta”, a spus ea, potrivit Nypost.com.

„Când lași în urmă cine au fost, cine crezi că ar trebui să fie ori cine ți-ai dori să fie, abia atunci poți să fii prezent și să te bucuri de ceea ce trăiești, poți să le fii alături necondiționat”, a mai reacționat ea.

Demi Moore și fiicele pe care le are din căsnicia cu Bruce Willis – Rumer, 35 de ani, Scout, de 32 de ani și Tallulah, de 29 de ani – au fost alături de Bruce Willis de când a primit diagnosticul.

Citește și:  Emma Heming, soția lui Bruce Willis, e sprijinul numărul 1 al actorului, în lupta lui cu demența, dar vrea să-i ajute și pe alții: „Mă chinui cu vina”

Willis și actuala lui soție, Emma Heming Willis, în vârstă de 45 de ani, sunt părinții a două fete – Mabel, de 11 ani și Evelyn, de nouă ani.

Luna trecută, unul dintre apropiații actorului a rupt tăcerea despre starea lui de sănătate: „Bruce are zile bune și zile rele, dar în ultimele două luni au fost mai multe zile rele. Această experiență a apropiat mai mult ca niciodată familia. Nimeni nu știe cât de mult timp i-a mai rămas lui Bruce, așa că se bucură de fiecare moment pe care îl petrec împreună”, spunea sursa respectivă.

Ce spunea actuala soție a lui Bruce Willis despre starea lui de sănătate

Emma a vorbit despre problemele de sănătate ale soțului ei în timpul unui interviu pentru Today și a declarat că viața întregii ei familii a fost afectată de situația lui Willis.

„Este greu pentru persoana diagnosticată, este greu și pentru familie. Iar asta nu este diferit pentru Bruce sau pentru mine sau pentru fetele noastre. Când se spune că aceasta este o boală care afecteză întreaga familie, chiar este”, a explicat Emma.

Citește și: Bruce Willis, susținut la fiecare pas de soția cu 23 de ani mai tânără. Emma Heming, dovezi de dragoste pe rețelele sociale

Heming a mărturisit, de asemenea, că fiicele lor au învățat să devină mult mai empatice de când au grijă de tatăl lor.

„Le învață atât de multe, cum să aibă grijă de cineva și să iubească.. este cu adevărat un lucru frumos în toată această tristețe”, a spus ea.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Demi Moore, mărturisiri despre bătălia lui Bruce Willis cu demența: Trebuie să uiți cine a fost!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă