Prima pagină » Doliu în familia regală din Marea Britanie. A fost găsit mort în casă, în urmă cu puțin timp – Playtech Știri

Doliu în familia regală din Marea Britanie. A fost găsit mort în casă, în urmă cu puțin timp – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
doliu-in-familia-regala-din-marea-britanie.-a-fost-gasit-mort-in-casa,-in-urma-cu-putin-timp-–-playtech-stiri

Doliu în familia regală din Marea Britanie! Ginerele prințului și prințesei Michael de Kent, Thomas Kingston, a decedat. Moartea lui i-a șocat pe membrii Familiei Regale britanice. Decesul ar fi survenit marți, 26 februarie 2024, în jurul orei 18.00.

Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabriella Windsor, a fost găsit mort în casă

Soțul lui Lady Gabriella Windsor, Thomas Kingston, s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani. Bărbatul a fost descoperit fără suflare în locuința sa din Gloucestershire. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut nimic pentru el și au declarat decesul.

Anchetatorii au dezvăluit că nu au găsit momentan circumstanțe suspecte și nici alte părți implicate în moartea lui Thomas Kingston.

Soția lui Thomas, Lady Gabriella, este a 56-a în linia succesiunii la tron. Cei doi erau căsătoriți de patru ani, iar bărbatul era cunoscut drept un fost negociator pentru ostatici.

Vezi și: Sacrificiul pe care Kate Middleton l-ar face oricând pentru Regele Charles şi Prinţul William. Nici nu ar sta pe gânduri, deşi a fost făcută de ruşine

Unde a fost prezent cuplul de Ziua Îndrăgostiților

Un prieten apropiat cuplului a declarat că este absolut șocant de decesul acestuia: ”Este absolut șocant. Nimeni nu se aștepta. Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat”.

Pe 14 februarie 2024, de Ziua Îndrăgostiților, cuplul a participat la un eveniment unde a fost prezentă și Regina Camilla, scrie independent.co.uk. 

Vezi și:

Un purtător de cuvânt al Regelui Charles a dat o declarație oficială după moartea lui Thomas Kingston: ”Regele și Regina au fost informați de moartea lui Thomas și sunt alături de prințul și prințesa Michael de Kent și de toți cei l-au cunoscut, deplângând pierderea unui îndrăgit membru al familiei. În special, Maiestățile sale le trimite gânduri bune și se roagă pentru Gabriella și toată familia Kingston”.

Vezi și: Prinţul Harry, prima declaraţie despre boala Regelui Charles. Ce s-a întâmplat odată cu vizita din Marea Britanie: „Astfel de situaţii unesc familia”

Regele Charles are cancer

În urmă cu mai bine de o lună s-a aflat public că Regele Charles suferă de cancer. Ulterior, Harry a mărturisit că va merge să-și viziteze tatăl, lucru care s-a și întâmplat. Într-un interviu acordat postului ABC News, soțul lui Meghan Markle a declarat că a fost recunoscător pentru timpul petrecut cu tatăl său la Londra.

„În toate aceste familii văd asta zi de zi – puterea unității familiale care se unește. Orice boală, orice afecțiune, aduce familiile împreună”, a declarat Prințul Harry, după întâlnirea cu tatăl său.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Doliu în familia regală din Marea Britanie. A fost găsit mort în casă, în urmă cu puțin timp – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă