Prima pagină » Doliu în lumea filmului. A murit un actor îndrăgit de milioane de fani – Evenimentul Zilei

Doliu în lumea filmului. A murit un actor îndrăgit de milioane de fani – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
doliu-in-lumea-filmului.-a-murit-un-actor-indragit-de-milioane-de-fani-–-evenimentul-zilei

Richard Moll a fost un actor îndrăgit de milioane de cinefili. Ajuns la o vârstă respectabilă, acesta a trecut la cele veșnice la domiciliul său din California. În urma lui, rămân numeroase producții de excepție.

Un actor american a părăsit scena vieții

Richard Moll a murit  la vârsta de 80 de ani. Acesta a trecut la veșnicie la domiciliul din Big Bear Lake din California.

Regretatul actor era recunoscut pentru vocea aparte. De asemenea, a impresionat și prin imagine și profesionalism. Unul dintre rolurile excepționale pe care acesta le-a avut este cel al executorului judecătoresc în celebrul sitcom Night Court. Renumitul actor a jucat alături de Handerson și John Larroqyette. Acesta apărut pe micile ecrane încă din anii ’80.

Richard Moll, actor, vocea pentru Spiderman și Batman
Sursa foto: Facebook

A jucat în filme de groază 

Moll a reprezentat un nume important în lumea filmelor de groază. Acesta a jucat un rol într-o astfel de producție în 1985, când industria nu beneficia de atât de multe avantaje tehnologice. Rolul din filmul de groază i-a adus multă notorietate în rândul publicului.

De altfel, regretatul actor a fost vocea din spatele mai multor personaje de film. Printre acestea se numără și Batman și Spiderman.

Regretatul actor, vocea din spatele personajelor Batman și Spiderman

Moll a fost vocea din edițiile animate pentru două dintre cele mai îndrăgite personaje din lume. Batman și Spiderman au fost eroii iubiți de generații întregi și datorită renumitului actor.

De asemenea, Mall a avut un rol important și în alte producții. A jucat alături de Cindy Williams sau Natasha Lyonne. Nu a stat departe nici de televiziune.El a apărut în mai multe show-uri difuzate pe canalele americane, având parte de toată admirația publicului.

Richard Mo s-a născut pe 13 ianuarie 1943 în Pasadena. Acesta a pășit pe scenă în cadrul Teatrului Will Geer, interpretând inclusiv roluri din Shakespeare.

Celebrul actor vorbea deschis despre pasiunile sale. Acesta era un mare iubitor al naturii, dar și al păsărilor. Tocmai din acest motiv a ales să locuiască în preajma unui lac.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Doliu în lumea filmului. A murit un actor îndrăgit de milioane de fani – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă