Prima pagină » Doliu la Hollywood. A murit la doar 38 de ani, care a fost cauza morții – Playtech Știri

Doliu la Hollywood. A murit la doar 38 de ani, care a fost cauza morții – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
doliu-la-hollywood.-a-murit-la-doar-38-de-ani,-care-a-fost-cauza-mortii-–-playtech-stiri

Industria cinematografică de peste Ocean a primit o veste cutremurătoare. Este doliu din nou la Hollywood, un celebru actor a murit la doar 38 de ani. Anunțul tragic a fost făcut chiar de fratele vedetei, care a dezvăluit și cauza morții.

Hollywood-ul, în doliu

O pierdere dureroasă, pe care familia a ales să o țină departe de public timp de câteva luni. Lumea cinematografiei este în doliu. Un actor celebru, îndrăgit de foarte mulți, s-a stins din viață mult prea devreme, la doar 38 de ani.

Buddy Duress – născut Michael Stathis -, care a jucat alături de Robert Pattinson în thrillerul polițist „Good Time” al fraților Safdie din 2017, a murit.

Actorul a murit la doar 38 de ani

Fratele lui Duress, Christopher Stathis, a dezvăluit pentru publicația People că actorul a murit în noiembrie 2023 în urma unui „stop cardiac cauzat de consumul unui cocktail de droguri”.

Duress s-a născut în Queens, New York, în mai 1985. Și-a făcut debutul actoricesc în filmul din 2014 al lui Josh și Benny Safdie „Heaven Knows What”, care îi mai are în distribuție pe Caleb Landry Jones și Arielle Holmes.

Te-ar putea interesa și: ”Băiețelul din România”, pe care îl știi doar ca mare actor la Hollywood, a reușit o performanță surprinzătoare. Sebastian Stan și Ursul de Argint

Doliu la Hollywood. A murit la doar 38 de ani, care a fost cauza morții

Buddy Duress, foto: Profimedia

„Acest om a fost o comoară absolută”

În „Good Time”, Duress l-a interpretat pe Ray, un traficant de droguri care devine partenerul lui Connie Nikas (Pattinson), în timp ce cei doi încearcă să recupereze o sticlă care conține droguri.

Vezi și:

Duress mai are două proiecte nelansate: un scurtmetraj intitulat „Skull” și lungmetrajul de debut al lui Jay Karales „Mass State Lottery”, care urmează să apară în acest an.

Regizorul și scenaristul Karales, cunoscut ca LowRes Wünderbred, i-a adus un omagiu lui Duress pe X/Twitter:

„Acest om a fost o comoară absolută. Fără îndoială, Buddy Duress a fost unul dintre cei mai amuzanți oameni pe care i-am întâlnit vreodată, iar poveștile lui erau de neegalat. Îmi amintesc că l-am văzut în Good Time în 2017 și mi-am spus: „Așa trebuie să fie viitorul actoriei. Tipul ăla.’”

Te-ar putea interesa și: Scarlett Johansson dă în judecată inteligența artificială. Ce acuzații face actrița de la Hollywood




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Doliu la Hollywood. A murit la doar 38 de ani, care a fost cauza morții – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă