Prima pagină » Honor Pad 9 – tableta premium atractiva; pareri si impresii

Honor Pad 9 – tableta premium atractiva; pareri si impresii

de Roboțelul @ iDOR.info
honor-pad-9-–-tableta-premium-atractiva;-pareri-si-impresii

Uite Honor Pad 9 pareri si pret Romania. Si uite ca in fata noastra se asterne un nou weekend 🙂 Cu aceasta ocazie abordam un gadget drag inimii noastre 🙂 Este vorba despre o tableta mid-range eleganta, potenta si bine echipata. Vinovatul de serviciu este Pad 9 al brand-ului chinezesc Honor.

Tableta reflecta pe deplin aspiratiile producatorului de a deveni un producator important de device-uri si bineinteles telefoane mobile. Va precizam din start ca Pad 9 este o tableta mare, in speta 12.1 inci. Partea buna este ca diagonala generoasa este compensata de un panou LCD cu multi pixeli 🙂

Pe langa acel aspect, tableta este posesoare de chipset Snapdragon destul de rapid, sistem audio alcatuit din multe difuzoare, carcasa premium, baterie potenta etc. ‘Suna’ bine 🙂

Acum haideti sa ne indreptam privirea catre partea de pret. Tableta este listata pe site-ul honor uk pentru 300 lire (8GB RAM/256GB, fara fastatura) si 350 lire (8GB RAM/256GB, cu tastatura inclusa).

Ne putem astepta ca device-ul sa ajunga curand in Romania pentru 1743 lei (fara tastatura) si 2034 lei (cu tastatura). Va tinem la curent in legatura cu acest aspect.

Honor Pad 9 pareri

DOTARI HARDWARE CHEIE

# Chipset Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 (4nm)

# 8GB RAM LPDDR5 + 256GB stocare tip UFS 2.2; functie Honor RAM Turbo (memorie virtuala) care ofera 8GB de memorie

# Panou LCD 12.1 inci, 2560×1600 pixeli, culori pe 10 bit, refresh 120Hz, raport ecran/corp de 88%, luminozitate 500 niti, sticla cu suprafata anti-glare, certificari – TUV Rheinland low blue light (lumina albastra de intensitate redusa) si TUV Rheinland flicker-free (ecranul nu palpaie in conditii low light)

# Baterie de 8300mAh cu fast charging (SuperCharge) 35W

# Sistem audio alcatuit din 8 difuzoare (6 pe laterale si 2 pe dunga de jos); 2 microfoane, tehnologie vocal enhancement (imbunatateste calitatea vocilor), functie de noise cancellation

# Corp full metalic, profil slim 6.9mm si 555 grame

Honor Pad 9 pareri – OBSERVATII

Inainte de a trece in revista detalii despre cele mentionate, avem ceva cool de precizat 🙂

In vara lui 2023, echipa GadgetLab a avut ocazia sa testeze tableta mid-range premium Lenovo Tab P12.

In ceea ce priveste restul de tablete testate, noi am mai butonat modelul premium Lenovo Tab P11 Pro Gen 2 (review) si modelul mid-range buget Redmi Pad. Va invitam cu mult drag sa parcurgeti recenziile celor 3 tablete. Cu aceste aspecte precizate, facem pasul catre subiectul zilei de azi 🙂

Prima data abordam partea de configuratie (procesor + RAM + stocare) a tabletei Honor Pad 9. Snapdragon 6 Gen 1 este un chipset destul de nou (Septembrie 2022) si modern/destul de performant (4nm, video 4K 30fps, RAM LPDDR5, in jur de 500.000 puncte in Antutu 9).

Este evident faptul ca SD6 Gen 1 nu rupe gura targului ca si viteza. Insa, principalul sau atu o sa fie partea de autonomie, ceea ce este foarte important in cazul unei tablete (si nu numai).

Ca si fapt divers, Snapdragon 6 Gen 1 performeaza similar cu imbatranitul procesor Snapdragon 778G. De aici ne dam seama perfect de performanta medie a SD6 Gen 1. Apoi, tinem sa scoatem in evidenta ca noi am testat device cu propulsor Snapdragon 7 Gen 1 (fratele mai mare al SD6 Gen 1). Este vorba despre Motorola Razr 40 (review).

Honor Pad 9 pareri

Mergem mai departe si ne focusam pentru cateva momente pe display. Dansul surprinde placut 🙂 Observam faptul ca diagonala este una generoasa (12.1 inci). Acest aspect poate sa fie un plus, insa si un minus. Depinde de preferintele fiecaruia.

Ca si rezolutie, ne pare bine sa vedem ca s-a mers pe mana unui panou (LCD) de inalta rezolutie (2560×1600 pixeli). Merita spus faptul ca setup-ul 12.1 inci + rezolutie Quad HD rezulta intr-o densitate pixeli de 249PPI. Pentru un ecran de 12 inci, asta este excelent 🙂 Legat de restul de aspecte, luminozitatea este ok (500 niti) iar refresh-ul 120Hz este binevenit.

In ceea ce priveste bateria tabletei, combo-ul 8300mAh + incarcare 35W este unul atractiv 🙂 Apropo de device-uri echipate cu baterie mare si incarcare puternica, va precizam ceva cool 🙂 Recent noi am testat Unihertz 8849 Tank 2 (smartphone rugged cu 15500mAh, 60W incarcare).

Ultimul segment hardware despre care vrem sa spunem cate ceva este cel audio. Aici, tableta Honor impresioneaza 🙂 Daca nu ne inselam, Pad 9 este prima tableta echipata cu sistem audio compus din 8 difuzoare. Foarte tare 🙂 Daca ne inselam legat de acest aspect, va rugam sa lasati un comment 🙂

Aaa… si inca o chestie. Corpul slim (si elegant) full metalic este evident cireasa de pe tort 🙂

Honor Pad 9 pareri

Honor Pad 9 pareri – GANDURI DE FINAL

Noul Honor Pad 9 este un device atractiv 🙂 Tableta ofera cam tot ce trebuie pentru o experienta premium adecvata. Avem configuratie potenta (sau mai bine zis destul de potenta), un display bun (spre foarte bun), sistem audio excelent, baterie performanta si asa mai departe. Singurul aspect caruia ii aducem critici este partea de pret. Asa la prima vedere, 300 lire (in jur de 1743 lei) pare ok.

Insa, daca tableta este lansata in Romania la 1750 lei, ea este periculos de aproape

de modelul Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen (2000 lei). Tableta Lenovo este net superioara in cateva puncte cheie. P11 Pro 2nd Gen are display OLED 120Hz, chipset MediaTek Kompanio 1300T, stocare UFS 3.1, port USB C 3.0 cu iesire video si conexiune WiFi 802.11 ax.

Avand in vedere cele mentionate, niste preturi adecvate pentru Honor Pad 9 sunt 1500 lei (fara tastatura) si 1750 – 1800 lei (cu tastatura).

UITE RESTUL DE SPECIFICATII TEHNICE

  • Sistem de operare Android 13 cu interfata MagicOS 7.2
  • Conectivitate – WiFi 802.11 ac, WiFi Direct, Bluetooth 5.1, USB C 2.0 cu OTG
  • Senzori – accelerometru, lumina, gravitatie
  • Camera principala 13MP, AF, video 4K 30fps
  • Camera selfie 8MP, video 1080p 30fps
  • Accesorii – incarcator
  • Suport pentru stylus-ul Magic Pencil 3
  • Lipsuri – MicroSD si jack 3.5mm

Sursa




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Honor Pad 9 – tableta premium atractiva; pareri si impresii

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type