Prima pagină » Honor va aduce la MWC 2024 un laptop echipat cu AI: MagicBook Pro 16 oferă și colaborare cross-OS

Honor va aduce la MWC 2024 un laptop echipat cu AI: MagicBook Pro 16 oferă și colaborare cross-OS

de Roboțelul @ iDOR.info
honor-va-aduce-la-mwc-2024-un-laptop-echipat-cu-ai:-magicbook-pro-16-ofera-si-colaborare-cross-os

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru târgul de tehnologie MWC 2024 ce își va deschide încă din acest weekend porțile pentru presă în Barcelona. Un expozant important de la fața locului va fi Honor care pe lângă telefoane noi, va aduce și un laptop cu AI. Se numește MagicBook Pro 16 și avem un teaser plus câteva detalii în rândurile de mai jos. 

MagicBook Pro 16

Honor dorește îmbunătățirea experienței de utilizare, prin intermediul AI. Acest laptop va oferi personalizare îmbunătățită și servicii predictive cu AI on-device, cât și integrare cu un ecosistem mare de device-uri care are PC-ul în prim plan. Se oferă și funcții de multi-tasking, de colaborare multi-screen, Honor MagicBook Pro 16 fiind descris ca un powerhouse al productivității.

Vom avea transferuri seamless de task-uri între telefon, tabletă și laptop, cu AI-ul care anticipează nevoile și care eficientizează fluxul de lucru. Așteptăm să aflăm toate detaliile sămbătă pe data de 25 februarie atunci când are loc evenimentul de presă Honor. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Honor va aduce la MWC 2024 un laptop echipat cu AI: MagicBook Pro 16 oferă și colaborare cross-OS

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă