Prima pagină » Mi-am cumpărat o cameră de supraveghere ieftină de pe Temu. Vedeți voi dacă a meritat! – Arena IT

Mi-am cumpărat o cameră de supraveghere ieftină de pe Temu. Vedeți voi dacă a meritat! – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
mi-am-cumparat-o-camera-de-supraveghere-ieftina-de-pe-temu.-vedeti-voi-daca-a-meritat!-–-arena-it

Dat fiind că primesc destul de multe pachete – fie de la comenzile mele, fie produse la care le fac review pe blog, și mai sunt plecat de acasă sau nu pot ieși să le fac recepția, aveam nevoie de o cameră de supraveghere simplă și ieftină.

Cum nu aveam de gând să folosesc camera pentru altceva – urmează să instalez un sistem performant, dar după ceva modificări la casă, care sunt în plan anul acesta, mai spre vară – am căutat ceva simplu, ieftin și fără prea multe cabluri.

Soluția identificată a fost un produs comercializat pe Temu, care la momentul respectiv costa 28,91 lei, de patru ori mai ieftin decât costă acum. 🙂

Mi-am cumpărat o cameră de supraveghere ieftină de pe Temu. Vedeți voi dacă a meritat!

Camera vine într-o cutie simplă, are și cablul de alimentare în pachet (nu are încărcătorul de perete, însă), un sistem de prindere și de reglaj și este extrem de mică. Are și slot pentru card microSD, deci aveți unde să salvați înregistrările.

Montajul este extrem de simplu, partea adezivă având aderență foarte bună. La mine este montat pe o fațadă de cărămidă aparentă, care este poroasă și denivelată. Cu toate acestea, după o lună întreagă, nu s-a clintit.

L-am poziționat astfel pentru că îmi permite să vizualizez poarta (deși mi-ar fi fost mai ok să o pot vedea și pe cea de acces auto) și pentru că este aproape de o priză. Prin urmare, nu vă pot spune câtă autonomie are, pentru că la mine stă conectată în permanență la curent, iar pene de alimentare nu am avut în acest timp. 🙂

Avem și o interfață mobilă, de unde putem seta tipul de funcționare (să se declanșeze și să mă notifice la identificarea unor zgomote sau mișcări), modul de funcționare, calitatea redării video, etc.

Mi-a plăcut că are și folder unde salvează înregistrările pe care le faci tu sau când identifică ea mișcare (nu am setat să pornească la zgomote, pentru că am ceva lucrări de construcție lângă, iar muncitorii troncăne într-una și mi-ar fi trimis alarme camera în continuu). Mi-ar fi plăcut să aibă difuzor, că microfon are și aud ce se vorbește afară, ca să pot comunica cu curierii.

Nu vă așteptați la filmări demne de a fi încărcate pe social media, că nu e cazul. Mai ales cele pe timp de noapte dezamăgesc destul de mult…

A meritat investiția? Păi, la mine, da! Cu nici 30 de lei, am posibilitatea să văd când ajunge curierul (mai țineți minte problemele mele cu Fan Courier?), pot să văd că îmi lasă pachetul în curte, văd când ajung sau pleacă copii de acasă, când vine angajatul Aquatim pentru citirea contorului etc. Nu știu dacă merită pentru voi, în condițiile în care prețul actual este mult mai mare…

În plus, calitatea imaginilor nu este cea mai bună, dar nici nu am căutat așa ceva, după cum v-am spus:

În loc de concluzii, vă las pe voi să decideți dacă v-ar ajuta un asemenea gadget.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mi-am cumpărat o cameră de supraveghere ieftină de pe Temu. Vedeți voi dacă a meritat! – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă