Prima pagină » Mi-am cumpărat un încărcător wireless multifuncțional pentru telefon de pe Temu. Vedeți voi dacă a meritat! – Arena IT

Mi-am cumpărat un încărcător wireless multifuncțional pentru telefon de pe Temu. Vedeți voi dacă a meritat! – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
mi-am-cumparat-un-incarcator-wireless-multifunctional-pentru-telefon-de-pe-temu.-vedeti-voi-daca-a-meritat!-–-arena-it

Am văzut că precedentul meu articol despre camera de supraveghere cumpărată de pe Temu a prins, așa că vă scriu despre celălalt produs comandat de mine, tot în acea perioadă.

Discutăm despre o boxă wireless, care oferă și încărcare QI și poate fi folosită ca și lampă de birou sau radio. Doar că nu trebuie să vă așteptați la un produs premium, cum tot mi-a scris lumea la celălalt articol. Eu nu m-am așteptat, iar prețul la care l-am cumpărat a fost ok, așa că nu mă plâng.

Ce m-a convins a fost faptul că am destule ocazii în care trebuie să fiu prezent la ședințe destul de lungi la lucru, la blog sau pentru alte proiecte, iar la unele prefer să intru direct de pe telefon. Gadgetul de față îmi permite să aud toată conversația direct la o boxă, să țin telefonul la încărcat și să am lumină ambientală la birou.

În plus, dacă nu sunt în ședințe și am de scris articole pentru blog, mă ajută să pun muzică ambientală sau jazz/blues pe fundal. Uneori, când sunt momente de breaking news la știri, cum a fost acesta, prefer să ascult Europa FM.

Ei bine, pentr că am menționat prețul, acesta a fost puțin peste 70 lei, când l-am achiziționat, dar văd că acum este aproape dublu:

Mi-am cumpărat un încărcător wireless multifuncțional pentru telefon de pe Temu. Vedeți voi dacă a meritat!

Acestea fiind spuse, sper că vă este de folos articolul, în caz că doreați să cumpărați produsul dar nu erați convinși dacă merită sau nu…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mi-am cumpărat un încărcător wireless multifuncțional pentru telefon de pe Temu. Vedeți voi dacă a meritat! – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă