Prima pagină » Telefon Honor dus în stratosferă pentru a-i testa… bateria: Honor Magic6 Pro (Video)

Telefon Honor dus în stratosferă pentru a-i testa… bateria: Honor Magic6 Pro (Video)

de Roboțelul @ iDOR.info
telefon-honor-dus-in-stratosfera-pentru-a-i-testa…-bateria:-honor-magic6-pro-(video)

Honor a făcut artificiu de PR pentru a îşi promova telefonul flagship cel nou, Honor Magic6 Pro, pe care îl aşteptam să debuteze la MWC 2024, pe final de lună februarie. Ce a făcut mai exact compania chineză? Ei bine l-a expus la îngheţ şi l-a trimis şi în spaţiu.

Lansat oficial la MWC 2024 pe 25 februarie 2024, terminalul va inaugura a doua generaţie de tehnologie a bateriei Silicon-carbon. Un test la minus 20 de grade Celsius făcut de YouTuberul PhoneBuff a dezvăluit o performanţă superioară celei atinse de terminale Apple şi Huawei. Chiar şi cu bateria la 10%, terminalul şi-a depăşit rivalii la fotografie şi videografie, filmând 11 minute la minus 20 de grade Celsius.

Honor a încorporat pe telefon un electrod negativ bazat pe silicon, atingând o capacitate teoretică a bateriei de 3579 mAh/g, de 10 ori mai mult decât la grafitul clasic. Bateria de pe Honor Magic6 Pro are o capacitate impresionantă, de 5600 mAh, depăşind-o chiar şi pe cea de 5400 mAh pe OnePlus 12. Oferă o densitate crescută cu 6% faţă de produsele rivale şi oferă încărcare rapidă la 80W.

Honor a pus aici şi un cip de Power Management, un Power Enhancer Chip Honor E1, care optimizează scenariile de încărcare şi descărcare şi se adaptează la ele. Un alt clip interesant e cel cu un Honor Magic6 Pro trimis în stratosferă pentru a vedea cum rezistă, atât el, cât şi bateria. Terminalul era complet funcţional după şi mai avea şi 86% baterie după o călătorie de 3 ore. Vom afla şi noi mai mult despre terminal la faţa locului, în Barcelona, la final de lună.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Telefon Honor dus în stratosferă pentru a-i testa… bateria: Honor Magic6 Pro (Video)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type