Prima pagină » Motorola Moto G64 apare în baza de date Google: încă un telefon Moto accesibil cu ecran OLED gata de lansare

Motorola Moto G64 apare în baza de date Google: încă un telefon Moto accesibil cu ecran OLED gata de lansare

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-moto-g64-apare-in-baza-de-date-google:-inca-un-telefon-moto-accesibil-cu-ecran-oled-gata-de-lansare

Motorola Moto G64 a apărut în baza de date Google Play Console, lucru care confirmă faptul că e gata de lansare. Judecând după nume va fi un telefon midrange din eșalonul superior al seriei Moto G.

Avem de-a face cu încă un telefon cu preț accesibil, 5G și ecran OLED. Terminalul își dezvăluie doar designul frontal în baza de date Google și confirmă și câteva dotări cheie, printre care și procesorul MediaTek Dimensity 7020, alături de 8 sau 12 GB RAM. De vreme ce are acest CPU, va primi și suport 5G și cu puțin noroc și filmare 4K, deși predecesorul cu același CPU avea doar FHD. 

Motorola Moto G64

În baza de date Google apare și un ecran cu rezoluție de 2400 x 1080 pixeli, dar nu și diagonală. E ușor de intuit totuși, de vreme ce Moto G54 are un ecran de 6.5 inch. Nu știm nici cum stăm cu bateria, dar aș paria pe 5000 mAh și încărcare la minim 33W, dacă nu mai sus.

Predecesorul avea și refresh rate de 120 Hz, camera principală de 50 MP cu OIS și a primit și o ediție battery phone, Moto G54 Power. Plus difuzoare stereo. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola Moto G64 apare în baza de date Google: încă un telefon Moto accesibil cu ecran OLED gata de lansare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type