Prima pagină » Prima apariție a lui Katie Holmes după ce a dezmințit că ar fi îngrozită de viitorul ei incert, acum că Tom Cruise nu va mai trebui să-i plătească pensie alimentară fiicei sale

Prima apariție a lui Katie Holmes după ce a dezmințit că ar fi îngrozită de viitorul ei incert, acum că Tom Cruise nu va mai trebui să-i plătească pensie alimentară fiicei sale

de Roboțelul @ iDOR.info
prima-aparitie-a-lui-katie-holmes-dupa-ce-a-dezmintit-ca-ar-fi-ingrozita-de-viitorul-ei-incert,-acum-ca-tom-cruise-nu-va-mai-trebui-sa-i-plateasca-pensie-alimentara-fiicei-sale

Articol publicat 05 martie 2024

Katie Holmes a încântat privirile la un eveniment de teatru în New York City. Este prima apariție a actriței în vârstă de 45 de ani după ce a reacționat în urma unui articol publicat într-o revistă americană, potrivit căruia ar fi „disperată să facă rost de bani”, acum că se apropie plata finală a pensiei alimentare pe care o primea de la fostul ei soț Tom Cruise pentru fiica sa, notează Daily Mail.

Katie a captat atenția într-o rochie neagră, șic, la gala Roundabout Theatre Company, luni seară, la Ziegfeld Ballroom din Manhattan. A asortat ținutei gândite de stilista Brie Welch o pereche de sandale cu toc înalt, cu trandafiri albi atașați.

Vedeta din „Dawson’s Creek” a călcat pe urmele lui Andie MacDowell și Paulina Porizkova, adoptând un look natural, cu părul nevopsit.  Katie și stilistul ei DJ Quintero au decis în favoarea îmbrățișării acestui trend, acceptând cu grație șuvițele cărunte.

Katie Holmes nu a mai prins de un an de zile niciun contract ca actriță

În 2023 a interpretat-o pe vedeta de cinema Julia Cheever în drama regizorului Barry Edelstein, „Wanderers”, scrisă de Anna Ziegler, care s-a jucat în perioada 26 ianuarie 2023 – 2 aprilie 2023 la Laura Pels Theatre din Manhattan.

Actrița născută în Ohio a apărut anterior și în două producții pentru The Shubert Organization – „All My Sons” de Arthur Miller, la Gerald Schoenfeld Theatre, în 2008-2009, și „Dead Accounts”, semnată Theresa Rebeck, la Music Box Theatre, în 2012-2013.

Katie Holmes nu a mai prins de un an de zile niciun contract ca actriță, scrie Daily Mail.

Katie Holmes primește de la Tom Cruise o pensie alimentară de peste 33.000 de dolari pe lună pentru fiica lor

La evenimentul de luni seară, fiica ei, Suri Cruise, nu a fost prezentă.

Katie Holmes va primi curând ultimă plată din pensia alimentară pentru copil, în valoare de 33.333 de dolari, de la fostul ei soț, Tom Cruise, înainte ca fata lor să împlinească 18 ani, pe 18 aprilie.

Cu toate acestea, se pare că vedeta din „Mission: Impossible” a fost de acord să-i plătească lui Suri și facultatea. Adolescenta „înclină” să studieze moda la New York.

*EXCLUSIVE* Katie Holmes and Suri Cruise Enjoy Heartwarming Mother-Daughter Stroll

Katie Holmes și Suri Cruise. Februarie 2024. Profimedia

Katie Holmes a dezmințit informațiile potrivit cărora este „îngrozită” de „viitorul ei incert”

În urmă cu câteva zile, publicația In Touch Weekly a scris că vedeta din „The Alone Together” este „îngrozită” de „viitorul ei incert” și că „ar putea încasa niște bani frumoși scriind o carte în care să dezvăluie totul”, deoarece curând „va expira și acordul de confidențilitate” pe care a fost nevoită să-l semneze la divorț.

Chiar a doua zi de la apariția acestor informații, avocatul lui Katie, Jonathan W. Wolfe, a declarat pentru Radar Online: „Povestea este plină de minciuni”.

Tom, care acoperă și asigurarea medicală a fiicei sale, nu a mai fost fotografiat cu copilul său din momentul în care s-a încheiat căsătoria de șase ani, în 2012, cu Holmes, care nu a primit nicio pensie de întreținere din partea lui Cruise. Actorul nu a mai păstrat legătura cu Suri, de-a lungul anilor publicațiile din SUA notând că presupusa lui înstrăinare are de-a face cu decizia duo-ului mamă-fiică de a nu se asocia cu Biserica Scientologică din care acesta face parte.

Cum a reușit Katie Holmes să o „salveze” pe Suri de Biserica Scientologică. Fiica lui Tom Cruise, care va împlini 18 ani în curând, este o adolescentă deșteaptă și independentă

Actorul de patru ori nominalizat la Oscar este, de asemenea, tatăl a doi copii adoptați- Isabella Jane Cruise, 31 de ani, și Connor Antony Cruise, 29 de ani – din căsnicia lui de un deceniu cu fosta soție Nicole Kidman, care s-a încheiat în 2001.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prima apariție a lui Katie Holmes după ce a dezmințit că ar fi îngrozită de viitorul ei incert, acum că Tom Cruise nu va mai trebui să-i plătească pensie alimentară fiicei sale

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă