Prima pagină » Realme 12 a fost prezentat oficial

Realme 12 a fost prezentat oficial

de Roboțelul @ iDOR.info
realme-12-a-fost-prezentat-oficial
Realme 12

Cel de-al patrulea membru al familiei 12 de la Realme tocmai a fost prezentat oficial. Este vorba despre modelul standard Realme 12, cel mai accesibil din această familie. Chiar și așa, este un mid-range atractiv, care poate atrage un număr mare de potențiali doritori. Mai rămâne de văzut care dintre cele patru dispozitive va ajunge și în Europa (și în principal pe piața din România) în mod oficial. Până vom avea răspunsul la această întrebare, cred că ne putem focusa puțin atenția pe terminal.

Este un telefon care se bazează pe un chipset Dimensity 6100+ de la MediaTek. Asta înseamnă că vom avea la bord și suportul pentru conectivitatea 5G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM ce poate fi de 6 GB sau de 8 GB. În ambele situații capacitatea internă de stocare este de 128 GB și poate fi extinsă prin microSD.

Sistemul de operare este un Android 14, cu interfața proprietară Realme UI 5.0 peste el.

Din punct de vedere fizic, Realme 12 este construit în jurul unui display IPS LCD cu diagonalăd e 6.72 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli), iar rata de refresh este de 120 Hz. Un orificiu discret, poziționat central, ascunde o cameră selfie cu senzor de 8 MP.

În lateral avem cititorul de amprentă digitală, integrat într-un buton care, dincolo de funcția clasică de pornire a dispozitivului, asigură și o navigare facilă între câteva funcționalități rapide.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din două camere. Este guvernat de un senzor principal cu rezoluție de 108 MP (3x in sensor zoom). Acesta este ajutat de un senzor pentru detalii de adâncime, cu rezoluție de 2 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 45W.

Realme 12 este deodamdată disponibil în câteva piețe din Asia. Prețul său de vânzare este de aproximativ 205 dolari, respectiv 220 dolari, în funcție de cantitatea de memorie RAM pentru care se optează.

via Realme

Cristian Pop




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Realme 12 a fost prezentat oficial

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă