Prima pagină » realme C65 a debutat oficial și are design de Galaxy S22; Sosește și realme 12X

realme C65 a debutat oficial și are design de Galaxy S22; Sosește și realme 12X

de Roboțelul @ iDOR.info
realme-c65-a-debutat-oficial-si-are-design-de-galaxy-s22;-soseste-si-realme-12x

După cum eram anunțați în urmă cu câteva zile, iată că azi are loc lansarea oficială a smartphone-ului realme C65. E un model low-end spre midrange 4G ce aduce un design similar cu cel adoptat de Galaxy S22 privit din spate. El are panou LCD, procesor Helio G85 sub capotă, cameră de 50 MP în partea din spate. A fost prezentat azi și realme 12X, cel mai accesibil model din seria realme 12, din care face parte și modelul de top realme 12 Pro+ 5G. Mai jos am detalii.

realme C65

Pare că vorbim despre un succesor pentru realme C55. Noul C65 aduce un corp fabricat din policarbonat și are ramă dreaptă în stil iPhone 15. Vine cu decupaj bulină pentru camera selfie, iar în spate găsim doi senzori foto + un bliț LED. Apare și un al treilea element sub cei doi senzori foto, astfel că aspectul ne duce clar cu gândul spre Galaxy S22. 

Panoul e reprezentat de un ecran IPS LCD de 6.67 inch în diagonală cu rezoluție HD+ și refresh rate de 90Hz. Are cameră de 8 MP în partea din față, iar telefonul aduce acel sistem de notificări „realme Mini Capsule” care afișează informații în stilul Dynamic Island de la Apple.

Camera frontală poate chiar recunoaște diferite gesturi, astfel că putem controla telefonul de la distanță. Apare și un buton extra numit „Dynamic Button” care ne permite să accesăm diferite scurtături. Apăsând acest buton vom deschide aplicația cameră, vom activa sau dezactiva modul Do Not Disturb (DND), blițul, WiFi-ul sau alte opțiuni.

Telefonul beneficiază de certificare TUF SUD, display-ul protejând ochii utilizatorului. Rulează Android 14 alături de interfața realme UI 5.0, iar sub capotă există o baterie de 5000 mAh ce se încarcă la 45W pe fir. În spate găsim o cameră de 50 MP principală fără OIS și una macro de 2 MP.

Terminalul vine pe negru și violet, iar prețul său de pornire ar fi de 148 de dolari în Vietnam, acolo unde se comercializează momentan. Vine în configurație cu 6 GB sau 8 GB RAM și 128 GB sau 256 GB de stocare. Se vehicuelază că va debuta curând în mai multe regiuni. Fiind succesor pentru realme C55, îl așteptăm și în România.

realme 12X

În India a sosit astăzi realme 12x. E cel mai accesibil membru din seria realme 12. El are parte de un ecran IPS LCD de 6.67 inch în diagonală, cu refresh rate de 120Hz și rezoluție Full HD+. Vine cu un corp fabricat din policarbonat, beneficiază de certificare IP54 pentru rezistență la stropi de apă. În partea din față există o cameră de 8 MP selfie ce filmează Full HD, iar în spate apare un senzor de 50 MP principal + unul bokeh de 2 MP.

Sub capotă găsim un procesor Dimensity 6100+ 5G, 4 GB sau 8 GB RAM + 128 GB de stocare. Are baterie de 5000 mAh, iar alimentarea se realizează la 15W pe fir. Acest model a debutat prima dată în China, acum în India și sunt șanse mari să soseasca și în România curând.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: realme C65 a debutat oficial și are design de Galaxy S22; Sosește și realme 12X

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă