Prima pagină » Realme a lansat seria 12 Pro cu cea mai bună cameră foto periscop din segment

Realme a lansat seria 12 Pro cu cea mai bună cameră foto periscop din segment

de Roboțelul @ iDOR.info

Realme, marca de smartphone-uri cu cea mai rapidă creştere la nivel global, este mândră să anunţe lansarea seriei realme 12 Pro 5G, formată din realme 12 Pro+ 5G şi realme 12 Pro 5G. Seria marchează un pas revoluţionar în industria smartphone-urilor, demonstrând angajamentul realme faţă de filozofia sa „Value-Driven Premium Product”. Punând accentul pe un design premium, seria realme 12 Pro redefineşte standardele şi oferă tinerilor consumatori un telefon cu aspect premium la un preţ imbatabil.

Cel mai puternic obiectiv Periscope din segment

Seria realme 12 Pro 5G introduce singurul teleobiectiv periscop din categoria sa, o caracteristică rezervată în mod tradiţional modelelor emblematice din cauza costului ridicat şi a complexităţii tehnice. realme 12 Pro+ 5G face un pas uriaş înainte cu teleobiectivul periscop, oferind un zoom optic de 3X, un zoom in-sensor de 6X şi o distanţă focală echivalentă cu 71 mm. Centrul acestei inovaţii este reprezentată de senzorul OV64B Omnivision de 1/2″ asociat cu o rezoluţie de 64MP, asigurând imagini clare şi detaliate cu control al zgomotului de imagine chiar şi în condiţii de lumină slabă sau în fotografii cu zoom.

Comunicat furnizat si asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19204




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Realme a lansat seria 12 Pro cu cea mai bună cameră foto periscop din segment

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă