Prima pagină » Realme anunţă data de lansare pentru seria realme 12 Pro

Realme anunţă data de lansare pentru seria realme 12 Pro

de Roboțelul @ iDOR.info
realme-anunta-data-de-lansare-pentru-seria-realme-12-pro

Realme, brandul de smartphone cu cea mai rapidă creştere la nivel global, a anunţat oficial data de lansare a multaşteptatei serii realme 12 Pro. Pregătită să fie o serie care va revoluţiona fotografia pentru consumatorii tineri, seria este programată să fie lansată pe 19 martie 2024.

Anul trecut, realme a devenit primul producător de smartphone-uri care a integrat o cameră de 200MP în segmentul său de preţ prin seria realme 11 Pro. Acum, noua seria realme 12 Pro este pregătită să dezvăluie o altă revoluţie în segment prin utilizarea unui unei lentile periscop, funcţie întalnită doar pe telefoanele premium.

Punctul cheie al seriei realme 12 Pro este teleobiectivul periscop Next-gen Imaging, care a câştigat rapid aprecieri ca fiind cel mai bun periscop pentru portrete din segment. Obiectivul periscop al seriei realme 12 Pro este lider în segmentul său cu un zoom optic 3X, echivalent cu o distanţă focală de 71 mm, ideal pentru un bokeh de calitate în portrete. Distingându-se şi mai mult, acest model este echipat cu senzorul OV64B de ½ inch, cel mai mare senzor periscop din clasa sa.

Comunicat furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19119




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Realme anunţă data de lansare pentru seria realme 12 Pro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă