Prima pagină » realme GT Neo 6 SE va avea un procesor Snapdragon încă neanunțat şi baterie mare

realme GT Neo 6 SE va avea un procesor Snapdragon încă neanunțat şi baterie mare

de Roboțelul @ iDOR.info
realme-gt-neo-6-se-va-avea-un-procesor-snapdragon-inca-neanuntat-si-baterie-mare

După ce am aflat detalii despre realme GT Neo 6 şi al său atipic procesor Snapdragon 8s Gen 3, acum descoperim detalii şi despre versiunea sa lite. E vorba despre realme GT Neo 6 SE, care va avea un procesor Snapdragon încă neanunţat.

Sursă este Digital Chat Station, unul dintre cei mai prolifici zvonaci de pe piaţă. realme GT Neo 6 SE are un ecran LTPO OLED cu rezoluţie 1.5K şi e printre puţinele dăţi când vedem un panou LTPO pe un telefon midrange. Procesorul neanunţat este un Snapdragon 7+ Gen 3, care nu trebuie confundat cu un Snapdragon 7 Gen 3, care e deja oficial.

realme gt neo6 se

Va sosi şi cu o baterie mare, de 5500 mAh, care va oferi o autonomie sporită, nu că realme stătea rău la acest capitol. Un anunţ ar trebui să aibă loc în curând, probabil după ce se mai disipează larma din jurul seriei realme 12. Cred că mai degrabă la vară, decât în primăvară. Ca reper, realme GT Neo 5 SE a debutat oficial în aprilie 2023, iar GT Neo 5 în februarie.

Revenind la acest procesor Snapdragon, el ar ajunge la OnePlus Ace 3V şi vine cu tehnologie de 4 nm TSMC, un nucleu Cortex X4 la 2.9 GHz, 4 nuclee Cortex A720 la 2.6 GHz şi 3 nuclee Cortex A520 la 1.9 GHz, plus GPU Adreno 732. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: realme GT Neo 6 SE va avea un procesor Snapdragon încă neanunțat şi baterie mare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă